Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399461
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

co sadzicie o zakonczeniu 3 czesci piratow z karaibow? osobiscie uwazam ze jest ono beznadziejne. biedna elizabeth czeka 10 lat zeby pobyc ze swym ukochanym jeden dzien. nie moze z nim podrozowac? czemu niema happy endu?

ocenił(a) film na 8
mary_czery

bo podobno będzie cztwarta część;)

ocenił(a) film na 10
mary_czery

ja też uważam że zakończenie jest beznadziejne .... a czwatrej nie będzie niestety ... szkoda ża tak zakończyła się ta trylogia ...

ocenił(a) film na 10
karolcia996

czyżbyś nie wchodził na forum!!!!!!!

TEMAT POWYŻEJ JEST NAPISANE, ŻE PRODUCENCI ORZEKLI OFICJALNIE, ŻE 4 BĘDZIE

POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 10
mary_czery

WEdług mnie piraci z karaibów powinni sie skończyć tak:
Gdy Will ma przebić serce Jack pyta sie Elizabeth Czy chce być z Willem na zawsze ona odpowiada"tak" i wtedy razem z Will'em biorą
złamaną szable Jack'a i Razem przekuwają serce Jack po przbicu serca Jones'a Jack dźga Elizabeth szablą(żeby ją nie bolało wycinanie serca) zatrzymuje załłoge Holendra I mówi żeby wycieli serce obydwojgu.Załoga Holendra TAk robi. I wrzucają oba serca dO SKRZYNI KTÓRA NA ZAWSZE została na pokładzie Holendra Will i Elizabeth Do końca Swiata byli Razem.

ocenił(a) film na 10
Kubzen95

No to byłby rzeczywiście happy end :) Ciekawy pomysł (;

ocenił(a) film na 10
mary_czery

kto mnie popiera piszcie!!!!!!!!!!!!!!

Kubzen95

Fajne byłoby zakończenie gdyby Jack przebił serce i stał się Kpt. Holendra a następnie skoro jest odpowiedzialny za przewożenie dusz ściągnął duszę Eunucha do świata żywych i go ożywił i jest szczęśliwy Happy End Lizzy i Eunuch razem a Jack jak chciał jest Kpt. Holendra, to byłoby genialne zakończenie "Nieśmiertelny Jack Sparrow"

ocenił(a) film na 10
mary_czery

ja popieram ... a co do czwartej części to juz w jednym z tematów przytoczyłam wypowiedzi bohaterów filmu na temat czwartej części piratów i depp zagrałby jeszcze natomiast Orlando i Keira grać już nie będą a to głównie zależy od aktorów nie producentów

mary_czery

A mnie się zakończenie podobało. Te szczęśliwe juz mnie nudzą :P

ocenił(a) film na 9
Doris_8

Nie wiem co wy chcecie od zakończenia , każdy dostał to co chciał (dosłownie) :
Will uratował Ojca (bez względu na cenę , tak jak sam twierdził).
Barbrosa żyje i ma Czarną Perłę tak jak tego pragnął.
Tia Dalma wyzwoliła sie z niewoli jaką nałożyli na nią piraci.
Elizabeth stała sie częścią świata do którego prawdopodobnie chciała trafić od dziecka , do świata legend , przygód i bohaterów , sama stała sie częścią jednej z nich.

A Jack ? Jack jest wolny , może robić co chce, gdzie chce i kiedy chce, tak jak zawsze tego pragnął.

Jak widać to co mówię sięga wszystkich trzech części i sądzę że zakończenie w takim wydaniu zdecydowanie pasuje.
(nie mówiąc już o epilogu po napisach, który zapętla nam opowieść )

Pozdrawiam Drago.

ocenił(a) film na 8
dragodmw

jakie był epilog po napisach? Dajcie link!

ocenił(a) film na 9
mary_czery

Też tak myślę, ale to zostawia taki niedosyt. Nie lubię takich zakończeń, dlatego czytam amatorską wersję 4 części. Jest świetna. Polecam. Poszukajcie w tematach do piratów z Karaibów 3 :"Opowiadanie. Kontynuacja pirackiej sagi." Czy coś w tym stylu. Jest Gdzieś w pierwszej 10. Miłego czytania!
PS. Mam nadzieję, że nakręcą tą 4 część.

ocenił(a) film na 8
paulisiak6

NAKRĘCĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
Witcherr

ja tez mam wielka nadziej ze nakreca 4 czesc. o jaki epilog chodzilo? czy ktos wie? dajcie znac. a i dzieki ze sie wypowiadaliscie na moj temat choc z niego zboczyliscie : /

zapraszam na swojego bloga : )

mary_czery

Fajne byłoby zakończenie gdyby Jack przebił serce i stał się Kpt. Holendra a następnie skoro jest odpowiedzialny za przewożenie dusz ściągnął duszę Eunucha do świata żywych i go ożywił i jest szczęśliwy Happy End Lizzy i Eunuch razem a Jack jak chciał jest Kpt. Holendra, to byłoby genialne zakończenie "Nieśmiertelny Jack Sparrow"

ocenił(a) film na 10
Black_Smog

kto to jest Eunch???????????????????????????????

użytkownik usunięty
Kubzen95

Lepiej nie pytaj...

ocenił(a) film na 8
Kubzen95

przecież słowo "eunuch" pojawia sie juz w pierwszej częsci!

ocenił(a) film na 10
martini215

no kto to jest ten eunuch????????????????????????????????

Kubzen95

Eunuch to inaczej kastrat o ile się nie mylę.

ocenił(a) film na 8
Nimfadora01

nie mylisz się