Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399461
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Co się stało???

ocenił(a) film na 7

Czy ktoś wie dlaczego na całej bazie filmweb ptzy karzdym filmiw niema nagród?? Weszłem dzisiaj na stronę ,,Władcy Pierścieni Powrót Króla'' i aż mnie zdziwiło ,że tam niema nagród. Następnie weszłem na Ptera Jacksona tam też nic to już później na Piratów z Karaibów i Skrzynia Umarlaka i tam też jedno wielkien nic.

ocenił(a) film na 8
Indy_6

nie wiem. Może coś masz z kompem nie tak

ocenił(a) film na 9
Indy_6

Ja też tak mam niewiem dlaczego ale raczej z kompem mam wszystko ok bo kupowalem go pul roku temu

Indy_6

Mam tak samo już od jakiegoś czasu. Niestety nie wiem czym jest to spowodowane.

ocenił(a) film na 10
Indy_6

Mi też tak. I to przy każdym filmie. I aktorach.

ocenił(a) film na 7
Indy_6

A ja wszedłam dzisia na tom strone i arz mnie sie nie dobże zrobilo od twoja pisównia.
Nie wiem jak z twoim kompem, ale z mózgiem chyba nie wszystko w porządku.

ocenił(a) film na 9
Indy_6

No i co zrobił 2 czy tam 3 błędy i jst to już wielkie halo. Jestem pewny ,że ty lepiej nie umiesz kutafonie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
Sigyn

przed "że" stawia się przecinek!!..ciekawy jestem ile pisałaś tego posta, żeby nie przeoczyć żadnego ogonka i kropki..pół godziny? Jak się szybko pisze, to sie robi błędy..

ocenił(a) film na 5
Mr_MarQx

Ale nie błędy typu "weszłem". Owszem - literówki się zdarzają, takie, jak brak znaku interpunkcyjnego przed "że". Jakkolwiek "weszłem" (do tego błąd dwukrotnie powtórzony), to już oznaka totalnego zidiocenia. Nawet 12-latek nie powinien już takich błędów robić.

Sigyn

Musisz miec dziewczyno kompleksa skoro tak sie czepiasz byle czego!!! Mysli ze na studia poszla i od razu lepsza jest....psss... zalosne

ocenił(a) film na 5
pocachontazz

Proszę, proszę - dziewczyna wytknęła młodszemu koledze parę oczywistych i rażących do bólu błędów (nie trzeba być żadnym językowym purystą, by zwrócić na nie uwagę) i dlatego ma kompleksy? Puknij się w swoją małą 15-letnią główkę.

_Ja_

A Ty sie tak do mnie durniu nie odzywaj bo widac bo twojej wypowiedzi ze nawet 7 latek ma mądrzejsze wyppwedzi a zreszta szkoda mi czasu na takiego palanta jak ty.

ocenił(a) film na 8
pocachontazz

do kogo to było?

Witcherr

Sorki nie do ciebie tylko do osobnika ,,JA''.:

ocenił(a) film na 5
pocachontazz

Jak następnym razem będziesz chciała mi coś napisać, skorzystaj z tego ( http://volt.iem.pw.edu.pl/~rojekt1/generator ). Wyjdzie na to samo, a przynajmniej klawiatura trochę odpocznie od tego stężenia kretynizmu i grafomanii.

ocenił(a) film na 7
_Ja_

Dziękuję za poparcie :) Nie myślałam, że moja krótka uwaga wywoła taką dyskusję ;)