Bardzo ciekawią mnie wasze opinie na temat POTC.;)
Ale dzisiaj chciałabym, abyście wybrali:
- Z kim tak naprawdę powinna być Elizabeth Swann?
- z Jack'iem czy z Will'em?
Ja sądzę, że z Will'em tworzy naprawdę wspaniałą parę. Z Jack'iem są dobrymi przyjaciółmi i to wystarczy.;)
"... dzisiaj chciałabym, abyście wybrali..." - co to, jakis teleturniej? A jeśli chodzi o pytanie to Lizz z Will'em
a mi się wydaje, że z Jackiem to by się (dosłownie) pozabijali. Za podobni są do siebie...
Cóż w sumie to jej sie nawet raz udało;) Ale potem jak strasznie rozpaczała..;P Kwestia punktu widzenia:) Pozdrawiam:)
Z Jack'iem są dla siebie stworzeni. Oboje udowdnili że pragną tego samego (rozmowa "Curiosity"). A Jack sam powiedział: "Jesteśmy tacy podobni. Ja i ty. Ty i ja. My."
Cudnie ze sobą rozmawiają.
Elizabth z Will'em tworzą tak bezbarwno parę. Nie pasują do siebie charakterami. Mają zupełnie inne priorytety.
Ja uważam że z Willem naprawdę do siebie pasują ;)
The Plack Pearl: w której częście i mniej więcej kiedy jest ten moment o którym pisałeś? bo jakoś go nie kojarzę...
No cóż...
Jack rzeczywiście... jest podobny do Elizabeth, a ona do niego.
Ale znając Sparrow'a i jego życie miał już chyba dość kobiet, ale z każdą postępował inaczej.;)
Myślę, że nie byłby wierny Elizabeth. To pirat, a ona była no i w zasadzie jest córką gubernatora.
To moje zdanie. Kiedy widzą ją i Orlanda w POTC to mam wrażenie, że oni są razem naprawdę, w życiu prywatnym.
Ja tam bym wolała, żeby była z Jackiem. Z Willem w pierwszej części jeszcze jakoś uszła, ale w drugiej wogule nie było widać pomiędzy nimi tego uczucia. Byli tacy...niepasujący do siebie. A z Jackiem wyglądają idealnie =). Pozdr!
ja tez bym wolala,aby byla z Jack'iem,bo dla mnie ten cały Will to jeden wielki frajer,taka ciotunia pożal sie Boże,żenada:/ dla mnie ta postac nie ma w sobie "tego czegoś",trafnie cpt.Jack Sparrow go podsumował- "eunuch". :]
całkowicie się z wami nie zgadzam. Will to porzadny koleś, jest dobrym przyjacielem Jaka'a i sprawa przejścia Elizabeth do cpt. Sparrowa była by ich poróżnić
przyznam jeszcze,że dobrze się oglądało tą dwójkę pokonującą różne trudności i przygody:)