Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399461
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Hej ludzie... Polecam filmiki na YouTube z "klonem" Jacka Sparrowa gdzie Sithcamaro wprost ŚWIETNIE go podrabia... Ten sam wygląd,głos... Naprawdę super... Macie tutaj link do wszystkich odcinków: http://pl.youtube.com/results?search_query=The+Adventures+of+Jack+Sparrow%2C+Par t&search=
A jak nie działa to wpiszcie po prostu w wyszukiwarce na YouTube "The Adventures Of Jack Sparrow" i szukajcie filmików dodanych przez Sithcamaro...Naprawdę warto obejrzec... Pozdro dla wszystkich... :)

ocenił(a) film na 10
Codie

Obejrzałam pierwszy odcinek i doszłam do wniosku, że niełatwo jest podrobić Jacka Sparrowa, o ile to w ogóle jest możliwe :-)Facet mnie nie przekonał, jakiś taki zgarbiony, skurczony... Jack nawet jak się chowa, to zwraca na siebie uwagę ;D Co do głosu, to na youtube widziałam kogoś lepiej mówiącego, z wyglądu faktycznie mu się udało, tylko co z tego... However, Jack ma w sobie to coś, co ma tylko on i J. Depp :-)

martamar16

Obejrzyj następne,bo w pierwszym to się jeszcze nie rozkręcił :D No wiadomo,że Deep lepszy bo to on wykreował tą postac,a mistrza bardzo trudno przebic... Oglądałaś może taki film "Wielkie Kino" czy jakos tak? Tam Jacka beznadziejnie podrobili (wg mnie to ten cały film jest beznadziejny... Zlepek filmów z nijaka fabułą... Lipa kompletna :/ ) A tu? Mi się tam to podoba...

ocenił(a) film na 10
Codie

Widziałam fragment na youtube i był tam ten co podrabiał Jacka z wyglądu nie za bardzo ale fajnie machał rękoma :-) Filmu nie oglądałam, bo czytałam, że nie warto... ale słyszałam o nim. jak będę miała chwile to obejrzę też kolejne odcinki skoro mówisz że się rozkręcił do dajmy mu szansę... I pewnie że nie da się go podrobić idealnie ale dla mnie bardziej niż kopia wyglądu liczy się sposób mówienia, chodzenia, gestykulacja itp. ale podziwiam tego kogoś że miał odwagę spróbować bo ja bym uznała że próba podrobienia Jacka Sparrowa jest z góry skazana na porażkę :-)