Taki fajny i przystojny pirat jak Jack Sparrow ma być wiecznie sam??? Jego ojciec to chociaż miał syna :D Mogliby znaleźć naszemu kapitanowi jakąś "milosć". Obojętnie kogo, bo skoro nie może być razem z Elizabeth to chociaż z Anamarią albo z kimś innym...
Anamaria została zjedzona przez kanibali w drugiej części:( Will pytał się Gibbsa, gdzie reszta załogi a ten odpowiada mu, że te klatki zostały zrobione z ich kości:/
O nie...:D No, moze sa ladne, ale powiedzmy sobie szczerze - nie sa zbyt bystre Jack z dziewczyna, ktora ma IQ na minusie? Ten zwiazek by nie przetrwal xD Scarlett i Gizele to tylko... no... tak od czasu do czasu ;P Ja kibicowalam Anamarii, byla fajna, byla piratka- ideal. Musieli z niej zrobic klatke :/
O nie...:D No, moze sa ladne, ale powiedzmy sobie szczerze - nie sa zbyt bystre. Jack z dziewczyna, ktora ma IQ na minusie? Ten zwiazek by nie przetrwal xD Scarlett i Gizele to tylko... no... tak od czasu do czasu ;P Ja kibicowalam Anamarii, byla fajna, byla piratka- ideal. Musieli z niej zrobic klatke :/
O nie...:D No, moze sa ladne, ale powiedzmy sobie szczerze - nie sa zbyt bystre. Jack z dziewczyna, ktora ma IQ na minusie? Ten zwiazek by nie przetrwal xD Scarlett i Gizele to tylko... no... tak od czasu do czasu ;P Ja kibicowalam Anamarii, byla fajna, byla piratka- ideal. Musieli z niej zrobic klatke :/
szkoda, że Anamaria nie grała już w "Piratach z Karaibów: Szkrzynia Umarlaka". Fajna była..
no ale fajny facet z niego :P w sumie to może i mogłabym i być na tym "okręcie" :D
Ja mogłabym się wpakować ze Sparrowem na pokład. Nigdy nie należałam do dziewczyn które boją się pobrudzić albo umoczyć, a tak w ogóle to kocham wodę. szkoda tylko że Jack jak by chciał mógłby być moim ojcem, ale co tam zawsze lubiłam starszych od siebie(mam 15 lat )
Po co mu kobieta? ma morze Czarna Perłę(no prawie) i rum i jest szczęśliwy jak cholera moim prywatnym zdaniem.
Pozdrawiam =)
No wiesz.. on tej swojej Perły nigdzie by samej nie zostawił. Na dowód mamy to w trzeciej części.. :)
"Jego ojciec chociaż miał syna". Roxa, ale skąd wiesz, że Jackie to takie niewiniątko? Pewna jesteś, że nie ma syna? ;D
no właśnie nie :P sądząc po jego stosunkach z tymi z Tortugi to mógł i mieć dzieci hehe ;)
zgadzam sie Jack powinnien byc sam bo jako sam jest fajowy a jak by był z jakas dziewczyna to by sie napewno zmienil z harakteru Jack jest w koncu piratem i nieptrzebuje nikogo ma za to ojca i przyciaciół i to mu wystarczy :] pozdro...
Po co mu dziewczyna na stale? Wtedy dopiero bylby samotny ;D A tak - Singapur, Tortuga, troche innych miejsc i juz nie jest samotny :D W trojce byla fajna scena, po ktorej mozna bylo sie domyslec, ze wiekszosc dziewczyn w Singapurze go "poznala" ;)Jack na pewno zostal juz tatusiem- cuda sie zdarzaja, ale nie warto na nie liczyc. ;P
Dziewczyny, nie wiem ile macie lat i jak mlode i naiwne jestescie, ale Jan Babtysta mowiac "okret" mial chyba namysli to samo co Sparrow, pod koniec trojki i co innego niz Wy xD Pozdro ;D