Fajniejszy? A cóż to znaczy? Czy to polskie słowo? Jasne, że Will- ślinię się na jego widok!
JACK!!!!
bez porównania!!!
Will jest za bardzo poważny:D
a pozatym Jack ma fajnego tatę i fajną mamę:D
chociaż tatusiowi Willa też nic nie brakuje!!!
JACK! Chociaż Will z części na część robi się coraz lepszy:) Ale tak wogóle, co to oznacza "fajniejszy" ?? Pozdr.
Sorki ale fajniejszy?? Chyba który przystojniejszy albo zabawniejszy. No lepiej by pasowało. Jeśli mam wybrać to co za pytanie?? Oczywiście, że WILL TURNER !!!!!! Był o wiele lepszy od Jacka o wiele!!!!!!! Will Turner wymiata, takiego drugiego jak on to nie znajdziesz!!
maj god o czym wy mowicie.. ^^
wiecie co, nie żebym była przeciwko temu filmowi ale trzecia część jest idiotyczne, dwie pierwsze były naprawde dobre ale ta.. masakra momentami szło zasnąć
tu sie zgodze :P skrzynia umarlaka, byla o wiele lepsza :P
ale 3 czesc podoba mi sie ze wzgledu na postaci.
barbossa, taia dalma davy jones...ach, ach ach:)
Haha...co za banalne pytanie xD
Oczywiście ,że Jack Sparrow :)
Przeciez on jest taki piękny....
i za******** gra :))
A tak wogóle to Johnny Depp jest
w tej roli jest rewelacyjny xD
pOzDrAwIam :>
hmmm....? fajniejszy? to bardzo ogolne pojecie....! obydwaj sa super!!!
WILL - to super ciacho! jest przystojny, lojalny i przesłodkixD, a w kazdej czesci jest coraz bardziej "piracki"
JACK - to jest po prostu "rasowy" pirat;), gdy swieci sie walka-uciek a w drugą strone (;)), mam duzo długów i wrogów, jest kłamca, a mimo to i tak go wszyscy kochaja!!!
odrębny gatunek to bardzo dobre okreslenie , to może komuś przeszkadzać ale zklasyfikowałabym go jako Żółtodzioba
domyslam sie ze chodzi o 'symatyczniejszego' a jednoczesnie 'ulubienca' xD
Jack to prawdziwy pirat [za to Will śmiesznie wyglądał w momencie gdy wynurzał się na 'latającym holendrze'. Miał na łowie taką szeroką opaskę i wyglądał jak nieudana kopia Jacka^^ ]
Ja oczywiście wybieram Jacka, ale w kwestii "przystojniejszy", a nie "fajniejszy". Co do pytanka Barbossa vs. Davy Jones.... Oj chyba Barbossa, bo Davy jest cyt. "omackowany".