Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399461
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Mam pytanie

ocenił(a) film na 10

Mam pytanie jak sie skończyła trzecia część "Piraci z Karaibów: Na krańcu świata"? jeszcze nie miałam przyjemności jej zobaczyc a po obejrzeniu "Skrzyni umarlaka" juz nic nie wiedziałam co sie stało z Jackiem Sparowem (czy bestylka go porzarła)

Piersza częsc była świetna, druga też mi sie podobała i mam nadzieje ze trzecia też była ok bo i ta musz ja zobaczyć:P

ocenił(a) film na 8
wErKa_4

Nie wiem czy ktoś bedzie zdolny zdradzic ci koniec tego filmu :D jeśli jeszcze nie widziałaś to zachęcam :P Mogę tylko powiedziec że o wiele mroczniejsza niż poprzednie i o wiele większy nacisk położony jest na bitwy morskie. Nie zabraknie też wątków miłosnych ;P

sweetka

Ja uważam że jeśli podobają Ci się Piraci, to lepiej będzie nie zdradzać zakończenia, tylko poczekać na wydanie dvd albo pójść do kina ;)

ocenił(a) film na 10
Christinka

no własnie do kina nie udało mi sie wybrac a nie mam widoków na płyte dvd wiec jesli ktos jest w stanie niech mi zdradzi koniec :P

ocenił(a) film na 10
wErKa_4

No coż.... dvd dopiero w grudniu, wiec musisz czekać na obejrzenie filmu:D

ocenił(a) film na 10
skasowany

coż...to moge zdradzic koncowke 3 czesci...wiec
1) Devy Jones zginie...
2)Will zostanie "zabity" przez Devego(zanim ten sam zginie)
3) Ojcec WIlla wytnie mu serce i tym samym nieżyjacy przez chwilke Will wyplywa na powierzchnie jako nowy kapitan Latajacego Holendra
4) Zaloga HOLENDRA jest wyzwolona
5) ZAloga CZARNEJ PERLY I LATAJACEGO HOLENDRA niszcza(w doslownym i dosadnym znaczeniu tego slowa) glowny statek KOmpanii W.I
6) Will i Elizabeth poplyneli sobie na brzeg aby razem.... wiadomo sex>D
7) Will odplywa na 10 lat bo jesli tego nie zrobi to spadnie na niego klatwa tak jak na Devego Jonesa
8) Elizabeth obiecuje chronic jego sercee (czyli tym samym na niego czekac 10 lat w wiernosci)
9) Kapitan JAck zostaje znowu okradziony przez Barbosse ktory zabiera mu PErłe (jednak sam tarci cenne mapy hehe)
10) Jack odplywa w szalubie pijac rum i na mapie widac jego cel pdorozy; WODA ŻYCIA

KONIEC:))

ocenił(a) film na 10
skasowany

Dzięki juz bede mniej wiecej wiedziała o co chodzi ale i tak z niecierpliwością poczekam na DVD:)

ocenił(a) film na 8
skasowany

No i NIUNIEK zapomniałeś o samej kończówce czyli:

Elizabeth wraz z 10 lub 9 letnim symkiem czekają na powrót Williama. Nalgle ukazuje się im zielony strmień światła i z oddali wyłania się Will aby już na zawsze powrócic do ukochanej i syna :D

Pozdrawiam :P

ocenił(a) film na 8
sweetka

"...aby już na zawsze powrócic do ukochanej i syna..."

Jakie na zawsze???? Chyba raz na 10 lat a nie na zawsze!!! Jako kapitan Holendra może schodzić na ląd raz na 10 lat!!!

ocenił(a) film na 8
Karola

Jeśli ukochana czeka na Kapitana Latającego Holendra i jest mu wierna to po pierwszych dziesięciu latach może on wrócic już na zawsze.
Tak samo było z Davy Jonesem (scenka z filmu At Worlds End gdy rozmawia z Tią Dalmą). Mógł powrócic do ukochanej i przez pierwsze 10 lat sumiennie pełnił służbę na Holendrze. Ale niestety Tia Dalma nie była z typu kobiet wiernych i nie czekała na niego. Dlatego też Davy musiał powirócic po jednym dniu pobytu na lądzie spowrotem na swój statek :P