Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399413
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Ktora melodia wam sie podobala najbardziej....?...no wiec ja sciaglam sobie juz caly sountrack i najbardziej Up is down...zdecydowanie to :D noi jeszcze One Day...jednak to pierwsze o wiele bardziej...a w pozostalych czesciach?.bo mi chyba He's a pirate...to jest genialne...ale i w tej czesci muzyka byla rowniez cudowna :D...czekam na wasze opinie :D piszcie ludzie piszcie :D niech was duzo bedzie :D

ocenił(a) film na 7
klaudia_656

Generalnie to bardzo podoba mi sie motyw przewodni (pojawia sie m.in. w "At Wit's End" i w "One Day"

ocenił(a) film na 7
klaudia_656

Wiecie jak nazywa sie song, ktory jest podkładem do trailera 3 częsci?? chodzi glownie o te fragmenty pod koniec trailera jak tak zajebiaszczo pokazują aktorow etc etc;-)

ocenił(a) film na 10
Anastazja_2

najlepsze to: "Up is Down" "One day" "Parlay" i "Drink up me hearties"

ocenił(a) film na 7
klaudia_656

Nie zapominajcie o najbardziej ,,epickim,, z kawałków. ,,Now not a very good time,,

ocenił(a) film na 4
klaudia_656

A mi najbardziej podobało się "Hoist the Colours".

klaudia_656

Powiem tak: to chyba jeden z najlepszych soundracków jakie słyszałam. naprawdę. kiedy go słucham odczuwam dreszcze, emocje... . najlepsze utwory? "one day" ; "up is down" ( odrazu przypominam sobie biegającego Jacka :D) i "drink up me hearties" taki jakby podsumowujący ( najlepszy!)

ocenił(a) film na 9
S_R_Corpse

One Day... To było piękne. Moment, w którym Will rozstawał się z Elizabeth po prostu chwytał za serce.

ocenił(a) film na 9
klaudia_656

Cały soundtrack jest znakomity, ale najbardziej podobały mi się: Parlay i One Day. Chociaż Up Is Down także jest niesamowity.

ocenił(a) film na 8
klaudia_656

Zdecydowanie Drink up me hearties. Plus Hoist the colours.

ocenił(a) film na 10
Masli

Mi najbardziej "Drink up me hearties" . Ale generalnie wszystkie były świetne :):):)

ocenił(a) film na 9
carmen002

a mi się podobała ta muzyczka która leciałą pod koniec jak napisy leciały xD

Tom_Ash

Zdecydowanie One Day..moge tego sluchac non stop;P

Hermioneczka

heh ludziska, poratujcie.... skad, zescie ten soundtrack zessali??

ocenił(a) film na 10
fbugaj

A do sklepu masz za daleko? kogo jak kogo ale Zimmera nie ldanie okradac:P

you15

nikogo nie jest ladnie okradac czy to Zimmer, czy nie Zimmer;P ale nie chce wydawac tej kasy w ciemno... mam troche oryginalnych kompaktow, bo lubie miec oryginal, jezeli jest warty swojej ceny... i powiem Ci, ze ten soundtrack akurat raczej sobie oryginalny kupie, tylko chcialbym wiedziec najpierw czy bede tego potem sluchal, bo bez sensu wydawac tyle kasy, zeby stwierdzic, ze mi plytka nie pasuje...

ocenił(a) film na 10
klaudia_656

Mi także podoba siemotyw przewodni ... Pojawia sie w "At Wit's End" "One Day" i "Drink Up Me Hearties"

ocenił(a) film na 8
klaudia_656

Czy jakaś dobra dusza mogłaby przesłać mi soundtack do 3 części?Tylko jego mi brakuje,a kocham tą muzykę

ocenił(a) film na 8
klaudia_656

Czy jakaś dobra dusza mogłaby przesłać mi soundtack do 3 części?Tylko jego mi brakuje,a kocham tą muzykę

klaudia_656

Mi najbardziej Hoist The Colours.Jak tego słucham to czuje sie prawdziwym piratem.

ocenił(a) film na 10
klaudia_656

Moje dwa najulubieńsze to "Up is down" (z rytmiczniejszych) i "One day" (ze spokojniejszych). Potem spasowały mi "Drink up me hearties", "Hoist the colours", "Singapore" i "At wit's end".

ocenił(a) film na 10
black_pearl_girl

mi najbardziej podoba się "Up is Down", "Drink Up Me Hearties" (z moim ulubionym motywem z jedynki :D), "Parlay" i "Hoist The Colours"

ocenił(a) film na 10
vanillka_15

M8i najbardziej podoba się he's a Pirate jest genialne, a zwłasza kiedy w 2 części Sparrow ucieka prze ludożeracmi i jest ta muzyka w tle, albo jak walczą na wielkim kole zajebista!!!!!!! Znakomity jest mix DJ Tiesto He's a pirate świetnie wkomponował się w atmosfere tego filmu!!!!!!!!! Także innym mix Pete'a n red'a też jest świetny polecam ściagnąć Tiesto grał He's a Pirate w Amsterdamie(taka ciekawostka)

ocenił(a) film na 10
klaudia_656

najlepszy soundtrack jest w trojce i caly mi sie pdoba :)

klaudia_656

Mi się wszystkie melodie podobały ale nie wiem skąd ściągnąć je na kompa????????????Ktoś mi napisze???????

ocenił(a) film na 9
Pif_Paf

Jak dla mnie, to "What shall we die for" i "At wit's end"

klaudia_656

Zdecydowanie "He's a pirate" ona jest po prostu boska, rozwala mnie ;D Pozdro :)

ocenił(a) film na 10
kropeczka16

W dziale muzyka są nazyw do utworó po prostu zainstaluj sobie Bearshare i ściagnij!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
kropeczka16

W dziale muzyka są nazyw do utworó po prostu zainstaluj sobie Bearshare i ściagnij!!!!!!!!

klaudia_656

Najlepszy Parlay, i What Shall we die for. No i At wit's end.

ocenił(a) film na 10
klaudia_656

"Up Is Down", "Drink Up Me Hearties", "Parlay"... Wszystkie są super :D

klaudia_656

Mi osobiście przypadły do gustu utwory o tytułach: "Up is Down", "On Day" i "What shall We die for", mimo, że widziałam jeszcze filmu. Hans Zimmer, jednak wie co robi, jeszcze długo zostanie moim faworytem jeśli chodzi o muzykę filmową.

antubis0

A w pewnym teście wyszło mi, że na moim pogrzebie zagrają utwór "Drink Up Me Hearties". Heh! Osobiście nie mam nic przeciwko.