No i rozbudowała się stronka POTC 3..wejdźcie sami i zobaczcie...
http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/
Pozdrówka
Ciekawe plenery i informacje są na niej przedstawone. Zastanawia mnie ile z tekstów podanych na stronce, jest autentycznie mówione w filmie, bo większość jest skierowana do użytkownika strony ;P
czy ktoś z was przeszedł tam dalej..ja znalazłam jacka na pustyni z krabami gdzie stoi też Tia Dalma..i tyle nie wiem co dalej!!!??Jak ktos wie to nich powie!:D heh bo napewno mozna przejśc dalej bo jest jeszcze pare wolnych kuleczek z miejscami w których nie byłam...
własnie ja też mam wrażenie że trzeba jakos znaleźć Serce Jonesa?? ale jak mamy to zrobic .??hmm..jak na cos wpadniesz daj znac ja narazie kombinuje!...:(
No...tak mi sie wydaje p tym co przeczytałam po otworzeniu monety i zjechaniu kursorem na dół...:D heh 12 godzin...:) hmmm...ale ciekawe czy to idzie czasem takim prawdziwym czy troche przyspieszonym??
Własnie znalazłam na "Keep to the Code" wskazówke..niestety musimy poczekać jak czas dojdzie do 0 ...hehe..dobrze myślałayśmy
Trzeba czekać do końca tego czasu z licznika i później wejść ponownie na tą stronę. Może wtedy odsłonią się kolejne przejścia?? Nie wiem... ja mam narazie 12 dni ;PP
Ja zegar ściągnęłam dzisiaj o 6.00 rano i co chwile go sprawdzam. Zastanawia mnie czego trzeba czekać. Czy oni sprawdzają naszą cierpliwość (w końcu to już kolejny zegar) czy jeszcze nie maja skończonej stronki i po prostu dają coś takiego żeby ludzie się nie niecierpliwili (tak jak my przed zwiastunem ;)) tylko wszystko jest jasne od początku ile jeszcze czekania.
Póki co ja już jestem ciekawa co będzie dalej ;)))
Moim zdaniem to oni nam powoli odsłaniają fabułę filmu. I w filmie pewnie rzeczywiście tyle trzeba czekać.
LOL a mi sie ten licznik nie chce wylaczyc uruchomilem go o 7 rano (resetowalem 4 razy) ale on ciagle sie wlacza :D
Fajnie to zrobili ;)
Uff wkoncu udalo mi sie to wylaczyc ;) ale jestem ciekaw co sie pojawi jak licznik dojdzie do 0
Rozbudowała się gdyż wcześniej był na niej jedynie zwiastun.
i niestety czekać musimy naprwdę dwanaście dni...
Nie mogę się doczekać!
(chociaż nie wiadomo czy dwanaście bo trzeba czekać aż się te kropki zejdą w jednym punkcie)
za 11 dni i kilka godzin napewno zdejda sie w jednym punkcie!!:D a ciekawe co potem mamy sobie zrobic z tym zegarem:D hehe
A ja mam pytanie czy ten zegra musi u mnie być na pulpicie czy mozna go wyłaczyć bo mi sie closed nie chce wcisnąc :/
Jasne że mozesz go wyłaczyc...
Za każdym razem jak go włanczasz to przecież sam sie aktualizuje z czasem
A klikałas na pasku zadań i "ZAMKNIJ"?
jak sie nie uda to spróbuj kombinacją ctrl+alt+delete i "zakoncz zadanie"
próbowałam ale mi sie wszystko zacieło wiec go zresetowałam i go nie ma ale jak właćze to jest i nie chce zniknąc ale w sumie bardoz mi nie rpzeszkadza Dziekuje za rady :)
Wiecie co wszyscy mowicie o zwiastunie(przed tem ciagle keidy bedzie) albo o innych sprawach a widze ze nikogo nie interesuje to ze Johnny Depp moze stracic swoje dziecko ??
Wczoraj sie dowiedziałem ze Depp powiedzial ze nigdy nie zagra sparrowa czy innej postaci dopoki jego coreczka nie wyzdrowieje - co najgorsze lekarze mowia ze nie wiadomo co jej jest :(
Fajnie, w takim razie polecam:
http://www.filmweb.pl/topic/594495/Coreczka+Johnny%27ego+chora+%28%28.html
sorki ze wprowadzam zamieszanie na zagranicznym serwisie pisalo innaczej - zglosilem jzu o usuniecie mojego wn posta
no wlasnie mi tez nie dzialalo ani ctrl+alt+delete ani alt+f4 ani reset(pare razy) dopiero wylaczenie kompa spowodowalo ze licznik zniknal - niewiem co bylo nie tak teraz juz sie normalnie zamyka :)
Wnioskuję, że w filmie też będą mieli taką mapę .. będzie ją miał Sao Feng ... natomiast mapa będzie miała coś wspólnego z miejscem, w którym znajduje się Jack Sparrow (po kliknięciu na zwój ukazuje się portret naszego ukochanego pirata ...).
Ja z tej stronki ściągnęłam sobie wygaszacz, nie pytajcie jak, bo nie pamiętam, ale wchodziłam przez www.movies.yahoo.com, wygaszacz jest bardzo fajny...Ale zegara to ja nie pamiętam...
O, już wiem - trzeba kliknąć tam na dole taki kawałek mapy jakby i download, i tam już jest co chcecie... Tak dla zainteresowanych, o ile jeszcze na to nie wpadliście, w co wątpię...
No, nareszcie się coś pojawiło nowego (pewnie już dawno, ale miałam ograniczony dostęp do neta:P ); z kuferka Króla Piratów, oprócz opcji zmajstrowania sobie flagi, możemy wrzucić własne foto i robią nam 'piratizing' :D Znaczy, ja wrzuciłam swoje zdjęcie wczoraj, komunikat był, że to może trochę potrwać, narazie nie dostałam swojego zdjęcia, ale warto zekac:)
Pozdrawiam!:))