Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399435
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

No i rozbudowała się stronka POTC 3..wejdźcie sami i zobaczcie...

http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/

Pozdrówka

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Ciekawe plenery i informacje są na niej przedstawone. Zastanawia mnie ile z tekstów podanych na stronce, jest autentycznie mówione w filmie, bo większość jest skierowana do użytkownika strony ;P

Cpt_Pchelka

A mi coś komp sie spierzył i pokazuje mi tylko ramke "This film is not rayed" !!

Jacek_Wrobel

czy ktoś z was przeszedł tam dalej..ja znalazłam jacka na pustyni z krabami gdzie stoi też Tia Dalma..i tyle nie wiem co dalej!!!??Jak ktos wie to nich powie!:D heh bo napewno mozna przejśc dalej bo jest jeszcze pare wolnych kuleczek z miejscami w których nie byłam...

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Jack ma w kieszeni monete nacisnij na nia

BK_201

dzięki..zaraz to zrobie!!

Cpt_Pchelka

ale co dalej??!!

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

wlasnie niewiem ja cos ciagnelam i dze tam czas

BK_201

własnie ja też mam wrażenie że trzeba jakos znaleźć Serce Jonesa?? ale jak mamy to zrobic .??hmm..jak na cos wpadniesz daj znac ja narazie kombinuje!...:(

Cpt_Pchelka

po za tym do czego odmierza ten czas??

Cpt_Pchelka

A mi sie zacial komputer i musialam go resetowac..
Ale zyje
Buehehhee

Cpt_Pchelka

to chyba coś w rodzaju jakiejś mapy ale jak tego uzywać! ???

Cpt_Pchelka

jak zegar stanie na 0 możesz powrócic na ta stronę ....i kontunuowac?/ czy mi sie wydaje??

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

chyba tak mi sie wydaje ze to polowa a po tym czase bedze 2 polowa

BK_201

No...tak mi sie wydaje p tym co przeczytałam po otworzeniu monety i zjechaniu kursorem na dół...:D heh 12 godzin...:) hmmm...ale ciekawe czy to idzie czasem takim prawdziwym czy troche przyspieszonym??

Cpt_Pchelka

tffu nikt mnie nie poprawia 12 dni..a nie godzin

Cpt_Pchelka

Własnie znalazłam na "Keep to the Code" wskazówke..niestety musimy poczekać jak czas dojdzie do 0 ...hehe..dobrze myślałayśmy

Cpt_Pchelka

Trzeba czekać do końca tego czasu z licznika i później wejść ponownie na tą stronę. Może wtedy odsłonią się kolejne przejścia?? Nie wiem... ja mam narazie 12 dni ;PP

ocenił(a) film na 10
Kolec

szkoda ze tak dlugo trzeba czekac :(

ocenił(a) film na 10
BK_201

O rajuśku jeszcze tyle czasu...
Może nowe zdjęcia,albo zwiastun będzie? :)

ocenił(a) film na 8
Nimfadorka

właśnie ją luknąłem i mówię, że jest zajebista, tylko te 12 dni, ech

ocenił(a) film na 10
Freak_On_A_Leash

ulala...fajnie. Tapetka już ustawiona :D

ocenił(a) film na 8
Kristofer

Ja zegar ściągnęłam dzisiaj o 6.00 rano i co chwile go sprawdzam. Zastanawia mnie czego trzeba czekać. Czy oni sprawdzają naszą cierpliwość (w końcu to już kolejny zegar) czy jeszcze nie maja skończonej stronki i po prostu dają coś takiego żeby ludzie się nie niecierpliwili (tak jak my przed zwiastunem ;)) tylko wszystko jest jasne od początku ile jeszcze czekania.
Póki co ja już jestem ciekawa co będzie dalej ;)))

Karola

a mi się juz 10 min. łąduje i nic
wie ktoś moze czemu??/

Pirat_9

juz działanie trza odpisywać:P
;];];]

..

ocenił(a) film na 9
Karola

Moim zdaniem to oni nam powoli odsłaniają fabułę filmu. I w filmie pewnie rzeczywiście tyle trzeba czekać.

Cpt_Pchelka

Ekstra strona,a co ty w niej rozbudowałaś????????

ocenił(a) film na 10
Pif_Paf

LOL a mi sie ten licznik nie chce wylaczyc uruchomilem go o 7 rano (resetowalem 4 razy) ale on ciagle sie wlacza :D

Fajnie to zrobili ;)

ocenił(a) film na 10
argahawk

Uff wkoncu udalo mi sie to wylaczyc ;) ale jestem ciekaw co sie pojawi jak licznik dojdzie do 0

argahawk

Rozbudowała się gdyż wcześniej był na niej jedynie zwiastun.

i niestety czekać musimy naprwdę dwanaście dni...
Nie mogę się doczekać!
(chociaż nie wiadomo czy dwanaście bo trzeba czekać aż się te kropki zejdą w jednym punkcie)

Liriel_

za 11 dni i kilka godzin napewno zdejda sie w jednym punkcie!!:D a ciekawe co potem mamy sobie zrobic z tym zegarem:D hehe

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

A ja mam pytanie czy ten zegra musi u mnie być na pulpicie czy mozna go wyłaczyć bo mi sie closed nie chce wcisnąc :/

Cpt_Pchelka

Jasne że mozesz go wyłaczyc...
Za każdym razem jak go włanczasz to przecież sam sie aktualizuje z czasem

Cpt_Pchelka

A klikałas na pasku zadań i "ZAMKNIJ"?
jak sie nie uda to spróbuj kombinacją ctrl+alt+delete i "zakoncz zadanie"

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

próbowałam ale mi sie wszystko zacieło wiec go zresetowałam i go nie ma ale jak właćze to jest i nie chce zniknąc ale w sumie bardoz mi nie rpzeszkadza Dziekuje za rady :)

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Wiecie co wszyscy mowicie o zwiastunie(przed tem ciagle keidy bedzie) albo o innych sprawach a widze ze nikogo nie interesuje to ze Johnny Depp moze stracic swoje dziecko ??

Wczoraj sie dowiedziałem ze Depp powiedzial ze nigdy nie zagra sparrowa czy innej postaci dopoki jego coreczka nie wyzdrowieje - co najgorsze lekarze mowia ze nie wiadomo co jej jest :(

argahawk

Fajnie, w takim razie polecam:
http://www.filmweb.pl/topic/594495/Coreczka+Johnny%27ego+chora+%28%28.html

ocenił(a) film na 10
Cyanide

sorki ze wprowadzam zamieszanie na zagranicznym serwisie pisalo innaczej - zglosilem jzu o usuniecie mojego wn posta

ocenił(a) film na 10
argahawk

no wlasnie mi tez nie dzialalo ani ctrl+alt+delete ani alt+f4 ani reset(pare razy) dopiero wylaczenie kompa spowodowalo ze licznik zniknal - niewiem co bylo nie tak teraz juz sie normalnie zamyka :)

ocenił(a) film na 7
argahawk

Wnioskuję, że w filmie też będą mieli taką mapę .. będzie ją miał Sao Feng ... natomiast mapa będzie miała coś wspólnego z miejscem, w którym znajduje się Jack Sparrow (po kliknięciu na zwój ukazuje się portret naszego ukochanego pirata ...).

LONGER_TOM

super pchełka na jakim adresie jest ta cała gra

ocenił(a) film na 10
Michael_24

Ja z tej stronki ściągnęłam sobie wygaszacz, nie pytajcie jak, bo nie pamiętam, ale wchodziłam przez www.movies.yahoo.com, wygaszacz jest bardzo fajny...Ale zegara to ja nie pamiętam...

ocenił(a) film na 10
Smeagol_jest_OK

O, już wiem - trzeba kliknąć tam na dole taki kawałek mapy jakby i download, i tam już jest co chcecie... Tak dla zainteresowanych, o ile jeszcze na to nie wpadliście, w co wątpię...

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

No, nareszcie się coś pojawiło nowego (pewnie już dawno, ale miałam ograniczony dostęp do neta:P ); z kuferka Króla Piratów, oprócz opcji zmajstrowania sobie flagi, możemy wrzucić własne foto i robią nam 'piratizing' :D Znaczy, ja wrzuciłam swoje zdjęcie wczoraj, komunikat był, że to może trochę potrwać, narazie nie dostałam swojego zdjęcia, ale warto zekac:)
Pozdrawiam!:))

ocenił(a) film na 10
Mortiana

A ja mam problem. Jestem w tym miejscu, w którym można sobie zrobić flagę (zostałam pirackim królem). Co mam teraz zrobić? Nie da się kliknąć na nic innego poza skrzynią i flagą. Proszę o pomoc!