Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399452
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

nie wiem czy to dobry pomysł ale moglibyśmy zrobić temat w którym ktoś zadawałby pytanie odniośnie filmu (że czegoś nie rozumie itp.) a ktoś kto zna odp. mógły odpoweidzieć. co Wy na to?

użytkownik usunięty
Pirat_6

Chciałam założyć dokładnie taki sam temat, ale teraz już nie muszę.
Świetny pomysł kamracie, ale następnym razem staraj się nie czytać w cudzych myślach. :D

ocenił(a) film na 10

No to może ja zacznę: było już wiele tematów o tym, dlaczego Elizabeth nie mogła być w załodze Latającego Holendra. Wiem już, że faktycznie nie mogła, ale w takim razie dlaczego nie została na Czarnej Perle tylko wolała być sama na jakiejś wyspie? Wiem czemu scenarzyści tak zrobili - bo kiedy Barbossa odpłynął Perłą na końcu filmu to gdyby ona tam była to by się musiała postawić, no i scenarzyści mieliby problem (ona by nie chciała zostawić Jacka). Ale to jej samotne zostanie jakoś mi nie pasuje do jej pirackiego charakteru. Co wy na to?

ocenił(a) film na 10
martamar16

no wlasnie, ja w ogle to che zeby sie jakos zeszal z wiiilem bo jakos mi ich zal :(

niech ten scenarzysta nie oszczedza na kasie bo spierdzieli caly sens filmu :/

użytkownik usunięty
martamar16

No tak, ale głupio by to wyglądało: Liz w ciąży biegająca z mieczem. :P
No bo by tak wyszło.
Po drugie, musiała czekać na Willa, bo inaczej nie mógłby wrócić na stałe.

ocenił(a) film na 10

Wychodzi na to że film jest jedną wilką tajemnicą i zagadką. Prawie wszystkiego co najważniejsze trzeba się domyślać samemu. myślę że gdy złączymy siły i swoje umysły:P to do czegoś dojdziemy:)