Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399435
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Piraci do końca

ocenił(a) film na 7

BYłem na tym filmiwe już 6 razy i dzisiaj ide poraz 7 moge oglądać ten film do śmierci...

ocenił(a) film na 10
Indy_6

Byłam na tym filmie tylko jeden raz,ale sam film widziałam już ze 20 razy^^

ocenił(a) film na 7
Arli_Dreamcatcher

Waham się pomiędzy podziwem nad Waszą cierpliwością a współczuciem?

Indy_6

Ja oglądałam ten film cztery razy i tez mogłabym go oglądać do śmierci. Mam wrażenie, że nigdy mi się nie znudzi. Poprzednie części oglądałam tyle razy, że nie mogę sie naliczyć. Uwielbiam piratów i Jacka!

ocenił(a) film na 10
Indy_6

KAPITAN JACK SPARROW GÓRĄ!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Indy_6

No, widzę, że "fanstwo" jest zaraźliwe. :D Ja też byłam 2 razy x)

ocenił(a) film na 10
Indy_6

Ja byłem raz ale chętnie obejrzałbym jeszcze.....

jonsson

Naprawdę współczuję wam. Albo inaczej - podziwiam marnotrastwo czasu.

ocenił(a) film na 10
Baphomet

Zalezy dla kogo marnwanie ja z chęcią zobacze ten film drugi raz. Juz dawno bym to zrobil jak by kino bylo blizej :D

NIe_ma

Bylam dwa razy i wystraczy:) Chyba juz 3 raz nie poszlabym:)

Indy_6

Popieram, tylko szkoda kasy. byłam 3 razy, wiesz, nie pamiętam, ile wydałam, i nie chcę sobie przypominać.

Indy_6

masz podniete nie ma większego fana piratów z karaibów niż ja wiem o nich wszystko chcesz o piratach porozmawiac to moje gg 5763761

ocenił(a) film na 10
sliwa_pl_2

Jak ktos jest prawdziwym fanem to mu na pewno nie szkoda kasy :p

ocenił(a) film na 7
Indy_6

byłam w kinie dwa razy, i mi wystarczyło (chociaż mam możliwość obejrzenia go i trzeci i czwarty i piąty raz lol)
pójdę trzeci raz do kina, ale tylko i wyłącznie na maraton wszystkich części - to by było dopiero coś!

ocenił(a) film na 10
Kaori

Troche dlugo by trwal taki maraton ale tez bym sie chętnie wybral :p

ocenił(a) film na 7
NIe_ma

Ech, słabo jesteście doinformowani. Maraton "Piratów z Karaibów" (trzy części) jest jutro 21 w warszawskim Atlanticu. A jak poszukacie, to na pewno znajdziecie też w innych miastach.

ocenił(a) film na 10
Indy_6

ja ogladałam 1 czec na dvd 10 razy! 2 z 5 razy a na 3 byłam 2 razy w kinie i ide 3 raz!!!!! Piraci RLZ!!!!

ocenił(a) film na 6
Indy_6

To się nazywa maniactwo. 1 część to mój ulubiony film, ale do końca życia to tego bym nie oglądał. 10- 20 razy mnie przynajmniej wystarczy:) Poza tym współczuje założycielowi tematu- życie to będziesz miał smutne i monotonne...

ocenił(a) film na 6
Indy_6

o, Boże! To jest chore! Ja sam z 10 albo i więcej razy widziałem tylko "Titanica" i "Requiem dla snu" - te filmy raczej mi nigdy się nie znudzą! "Piraci..." są cool ale do końca życia...

ocenił(a) film na 10
matost8

Moze dla ciebie nie są takie ale dla innych sa do konca zycia. Inni oglądają Piratow tyle samo razy jak ty na Tytanica