BYłem na tym filmiwe już 6 razy i dzisiaj ide poraz 7 moge oglądać ten film do śmierci...
Ja oglądałam ten film cztery razy i tez mogłabym go oglądać do śmierci. Mam wrażenie, że nigdy mi się nie znudzi. Poprzednie części oglądałam tyle razy, że nie mogę sie naliczyć. Uwielbiam piratów i Jacka!
Zalezy dla kogo marnwanie ja z chęcią zobacze ten film drugi raz. Juz dawno bym to zrobil jak by kino bylo blizej :D
Popieram, tylko szkoda kasy. byłam 3 razy, wiesz, nie pamiętam, ile wydałam, i nie chcę sobie przypominać.
masz podniete nie ma większego fana piratów z karaibów niż ja wiem o nich wszystko chcesz o piratach porozmawiac to moje gg 5763761
byłam w kinie dwa razy, i mi wystarczyło (chociaż mam możliwość obejrzenia go i trzeci i czwarty i piąty raz lol)
pójdę trzeci raz do kina, ale tylko i wyłącznie na maraton wszystkich części - to by było dopiero coś!
Ech, słabo jesteście doinformowani. Maraton "Piratów z Karaibów" (trzy części) jest jutro 21 w warszawskim Atlanticu. A jak poszukacie, to na pewno znajdziecie też w innych miastach.
ja ogladałam 1 czec na dvd 10 razy! 2 z 5 razy a na 3 byłam 2 razy w kinie i ide 3 raz!!!!! Piraci RLZ!!!!
To się nazywa maniactwo. 1 część to mój ulubiony film, ale do końca życia to tego bym nie oglądał. 10- 20 razy mnie przynajmniej wystarczy:) Poza tym współczuje założycielowi tematu- życie to będziesz miał smutne i monotonne...
o, Boże! To jest chore! Ja sam z 10 albo i więcej razy widziałem tylko "Titanica" i "Requiem dla snu" - te filmy raczej mi nigdy się nie znudzą! "Piraci..." są cool ale do końca życia...