Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399452
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Ciekawi mnie jedna rzecz czy Jack w czwartej części będzie miał rodzeństwo??? Jak myślicie skoro w 3 części pojawił się ojciec to może w 4 pojawi się brat lub siostra./???

ocenił(a) film na 10
Indy_6

pewnie nad tym mysla, ciekawe czy wpadna na pomysl schajtania jacka z jakąs laska, fajnie jakby mial zone

ocenił(a) film na 3
baldi

Ciekawie by to wygladało jakby Jack miał siostre. Tylko taka waleczną dziewuche, zeby niejednemu facetowi umiała sprac skórę. I razem tworzyliby duet który stanowiłby postrach na oceanach. Jeli by tak zrobili- dla mnie bomba!
W końcu przeciez bedzie musiała byc jakas rola zeńska w zastępstwieelizabet, i lepiej zeby to była twarda dziewczyna a nie jak to było w pierwszej czesci- wyczesana panienka.

ocenił(a) film na 10
Indy_6

przecież nie wiadomo czy będzie 4 część!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Indy_6

Ta a zza krzaka wyleci Wujek Józek i powie "Dalej Jacky lecimy na Księżyc , Savvy??"

to był żart oczywiście
ale tak ogólnie to ja nie chciałabym poznawać rodzeństwa Jacka Sparrowa przyzwyczaiłam sie do jedynaka :P

użytkownik usunięty
Indy_6

Siostra siostrą, brat bratem... ale może jego dzieciaki? Nigdy nie wiadomo. No bo w końcu nikt nie wie, czy przypadkiem Jackie nie ma synalka... :)

ocenił(a) film na 10

ja myślę, że Jack będzie miał brata bliżniaka, który pomoże jemu i Barbossie w pokonaniu tego pirata

ocenił(a) film na 10
jaga_10

Brata bliźniaka? A nie macie już dość tych Jacków z trzeciaj części? ;-)

martamar16

Fakt, tam było tylu Jacków, ze na wszystkie cztery części starczy. Po co mu rodzeństwo? Chcecie mu jeszcze jedną konkurencje robić? Przecież Jack jest tylko i wyłącznie jeden.
Mimo wszystko, fajnie byłoby jeszcze raz zobaczyć Granta Sparrowa. Strasznie mi się podobał. To nad nim mogliby się właśnie skupić, Jakie są stosunki między synem i ojcem, ojcem i synem itp.
Bo ja osobiście odniosłam wrażenie, że gdy Grant odezwał się pierwszy raz na radzie ("Kodeks jest prawem"), to Jack zrobił tak jakby, trochę przerażoną minę, jakby chciał powiedzieć "Bogowie! Tylko nie On!!".
Ale po wygranej walce, na końcu, Grant wyglądał na dumnego, widząc jaki popis dała Perła, w duecie z Holendrem.

ocenił(a) film na 10
antubis0

Fakt, ojca bym sobie jeszcze zobaczyła, myślę, że ten wątek jest do rozwinięcia. Ale słyszałam, że Richards nie chce już grać kapitana Granta.