Kogo najbardziej lubicie z filmu Piraci z Karaibów????????????????!!!!!!!!!!!!
Oczywiście ze Jacka Sparro'wa! Bez niego ten film byłby dnem!!!! A tak pozatym to świetnie gra również Geoffrey Rush ( Barbossa) :-)
1 Jack Sparrow
2 Davy Jones
3 Barbossa
4 Will Turner
........10 Elizabeth Swann
w takiej kolejności ja ich lubię
1. Davy Jones-uh! (Za ten genialny akcent i świetną mimikę, widoczną nawet mimo "doanimowanej" twarzy. No i za kapelusz ;)
2. Jack Sparrow (czy trzeba pisać, czemu?)
3. Hector Barbossa (po prostu najbardziej piracki z możliwych piratów, z wyjątkiem Jonesa bez macek)
1.Kapitan Jack Sparrow
2.Hector Barbossa
3.Davy Jones
no i to chyba wszyscy no jeszcze gdzes tam z tyłu Elizabeth
1. Jack Sparrow
2. Barbossa
3. Devy Jones
4. Ojciec Sparrowa- nieśmiertelny Keith Richards :D
No oczywiście że Jacka!!! Za strój, za złote zęby :), w ogóle za wszystko !!! Bez niego ten film byłby nudny !!!
wszystkich da sie za cos lubic:
1] Jacka- za styl bycia i niesamowity urok i humor
2] Willa - za wiernosc i wyglad hehe xD
3] Elizabeth - za to "spiracenie" hehe , ELizabeth w 1 i 3 czesci to zupelnie inna osoba
4] Barbosse - za genialny humor i mimike
5] Za dwoch smiesznych piratow [ nie pamietam dokladnie ich nazwisk a nie cche przekrecic] - humor humor jeszcze raz humor
6] davy jonesa- za urok osobisty xD
itd itd kazda postac po kolei xD hehe
Ale number one? hmmm....Jack of course.
oczywiscie Jacka Sparrowa! gdyby nie on to ten film bylby do kitu
zapraszam do siebie : )
1. Jack Sparrow
2.Will Turner
3.Barbossa
To mój ulubiony film a wyżej trójka ulubionych bohaterów :)
a ja bardzo lubię pana Gibbsa. no i tego małego karzełka, za tą scenę w singapurze. Jacka nie lubię, bo... jakoś tak w trzeciej części stracił cały swój urok.
Lord Cutler Beckett też ma u mnie duży plus - za to opanowanie.
Strasznie negatywnie nastawiony jestem do Billa 'Buciora' Turnera oraz Jamesa Norringtona.
Oczywiście, że Sparrow!! Wymiata wszystkich, a potem to lubie Pintela i Ragietiego
Oczywiście, że Sprrowa!! Wymiata wszystkich, a potem to lubie Pintela i Ragettiego