ehh na samym początku jak wieszali piratów i ten mały chłopiec co śpiewał stał na beczce to miał aparat na zębach hehheh..............jeszcze bylo duzo takich ale to tylko film więc się przymyka oko ale takie cos jest smieszne i żenujące ...bo wszystko jest wykreowane w filmie na jakiś tam okres na pewno nie współczesnośc i tu nagle aparat na ząbkach ....ale wogóle film do obejrzenia spoko pozdrawiam...
hm...weź się przez moment zastanów..Skoro w całym filmie zadbano z dość dużą pieczołowitością o każdy szczegół dotyczący charakteryzacji i scenografi skąd nagle takie niedopatrzenie?
Wg mnie chlopak mniał po prostu popsute zęby. Większość postaci w filmie tak miała, a ty zwróciles uwagę na tą postać bo byłą ona dzieckiem.
Hehehe. Bardzo to zabawne, właśnie przez takich jak ty w internecie krążą rzekome wpadki, których w rzeczywistości nie ma. Ten chłopak wcale nie ma aparatu na zębach, weź się przypatrz, jeśli masz film w domu lub idź jeszcze raz do kina (jeśli wogóle byłeś). On poprostu posute zęby (a napewno niezbyt czyste). ;P
Maił aparat na żebach, na 100% nie pieprzcie głupot. Nie można mieć zębów popsutych w ten sposób, że powstaja na nich prześwitujące porcelanowe narośla ;/ sorry, sama miałam aparat, co prawda stalowy normalny, ale widziałam w gabinecie stomatologicznym takie aparaty i potrafie je rozpoznać. wszyscy to widzieli, miał aparat!
nie ma żadanej wpadki ... weź się przypatrz on ma brudne zęby .. a wy się sprzeczacie i jeszcze stawiacie na swoim .. to normalne że kiedyś ludzie o zęby tak nie dbali jak teraz .. nie było możliwości więc się przypatrz i nie oskarżaj filmu o wpadki tego typu bo ich nie ma...i to jak wy oglądacie film jest żenujące .. ogladacie bez żadnej uwagi na szczególy .. niestety ...
gdyby to był aparat, to by nie robili zbliżeń na usta chłopca gdy śpiewał. Te zęby to celowy zabieg- wszyscy którzy stali w kolejce do szubienicy mieli takie :]
Ej urażone fanki przepraszam ale tak mi się wydawało by może racje ma perfect (coś tam) sorry ale nie pamiętam nicku.. on chociaż fajnie odpowiedział ,,,, a w kinie byłem i spokojniej troch no może nie miał chociaż wydaje mi się że jednak miał ten aparat poprostu nie zdjeli dzieciakowi ale nie musicie byc takie agresywne (karolcie i tego typu fanki)
szkoda że niektórzy nie widzą tego,,,,,...
on ma brudne zęby!!!!
ludzie , nie przesadzajcie, aparat w tamtych czasach!!!!????
no to właśnie chodzi o to że w tamtych czasach nie było aparatów ortodontycznych i na tym polega wpadka że ten aktor go ma!!!
olvis i natala dzieki za zrozumienie ......jaga chyba niezrozumiała istoty wątku.......