Plan doskonały

Inside Man
2006
7,6 158 tys. ocen
7,6 10 1 158484
7,0 41 krytyków
Plan doskonały
powrót do forum filmu Plan doskonały

niezły numer

ocenił(a) film na 7

Film niezły ale jestem lekko rozczarowy troszkę grą aktorską Danzela Washingtona, w każdym flmie to on gra pierwsze skrzypce a tutaj tym razem dużo lepiej Zagrał Clive owen, kolejny jego dobry film po wykolejony

ocenił(a) film na 9
marekpic

To, że nie eksponował tak swojej roli jak robił to Owen nie znaczy,że grał gorzej. Wręcz przeciwnie - ten cichy ,złośliwy cynizm, charayzma, złośliwość, trafne puenty, inteligentne dialogi i markowa klasa jakie nadał Keithowi Frazierowi spowodowały,ze gra Denzela (jak zawsze) wypadła niezwykle wiarygodnie.

ocenił(a) film na 7
killacam

dzięki za odpowiedź;) moze masz rację ale wiesz co ja jestem przyzwyczajony do ról Danzela Washingtona w których to on gra główne skrzypce, to on rozwiązuje wszystkie zawiłości, to on gra główne role, wspomnę chociażby o filmach człowiek w ogniu i kolekcjoner kosci, jestem też ciekawy jego filmu Kandydat bo jeszcze nie obejrzałem a mam go na kompie. Ale zgadzam się z tobą pod jednym względem, ma trafne puenty, inteligente dialogi i dobry dowcip, (szczególnie chodzi mi o momenty jak przesłuchiwał wszystkich świadków porwania i wmawiał im że to oni są porywaczami;)) pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
marekpic

O, "Kandydata" bardzo polecam .Świetna gra aktorska, rzeczywiście Denzel gra tutaj pierwsze skrzypce. Film dostał bardzo dobre recenzję,ale kinomani byli bardziej podzieleni w tym względzie. Nie widziałem oryginału, a wersja z Meryl Streep i Denzelem bardzo mi się podobała - momentami zakręcona,ale i nieprzewidywalna (fajne zwroty akcji). Denzel - po prostu perfekcyjnie oddał charakter zagubionego,skrzywionego psychicznie weterana wojny,a Streep "kradła" każdą scenę w której występowała. Jak obejrzysz napisz opinię!

ocenił(a) film na 7
killacam

Świetny ten kandydat! danzel ponownie zagrał wspaniale! zresztą ten film jest również bardzo dobry! pokazuje jak mozna zmienic osobowośc człowieka po wojnie w iraku po prostu kasując ma pamięc w danym momencie i można temu żołnierzowi rozkazywac a on nawet nie zdaje sobie z tego sprawy! Nieprzewidywalne zwroty akcji ale to typowe dla danzela i za to gu uwielbiam;) a musze przyzna Że Meryl Streep też podobała mi się w tym filmie;) dobrze zagrała tą matką która za tym wszystkim stoi;)

ocenił(a) film na 9
marekpic

Dzięki za opinię! Zupełnie się zgadzam. Pozdr