Tak potwornie idiotycznego filmu już dawno nie oglądałem. Debilny scenariusz, masa niespójności. Żenująca "gra" aktorska, Sylwek i Arnie nadają się już tylko na oddział geriatryczny albo do tartaku. 50cent grający informatyka-geniusza? Hahahaha. Film chyba dla ubogich umysłowo.
Nie polecam, zdecydowanie.
widocznie masz kiepskie poczucie humoru. film nie jest może mount everestem kinematografii, ale nie jest wcale taki zły! do pewnego momentu jest naprawdę bardzo dobry. potem arnie mówi "ass hole" i wszystko psuje ;p
No bardzo się cieszę , przynajmniej wiem co lubię a jakiś idiota oczekiwał nie wiadomo co i pisze bzdety !!!!!!
10 dla tego filmu to za mało dał bym, 10000000000000000000000000000000000
i co ciebie obchodzi że dałem 10 , dałem bo ten film zasługuje na tą ocenę , poza tym to moja sprawa jak oceniam filmy i nikt mi tutaj na tym portalu nie będzie dyktował jaką ocenę mam dać !!
Popieram zdanie Blackfielda84. Film nie jest zły, jest typowym filmem akcji z nawet sensowną fabułą i paroma śmiesznymi gagami. Nie wiem gdzie widzisz złą grę aktorską czy niespójności. Jak dla mnie to film był bardzo dobry (oczywiście jak na film akcji... nie zapominaj czym się charakteryzuje ten gatunek filmowy).