Plan ucieczki

Escape Plan
2013
6,9 82 tys. ocen
6,9 10 1 81609
5,7 17 krytyków
Plan ucieczki
powrót do forum filmu Plan ucieczki

Info od serwisu na Facebooku :((((

eragonmark

Poważnie ??? :( ja pisałem do tego gównianego dystrybutora Monolith ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi .

ocenił(a) film na 6
predator118

I PO RAZ KOLEJNY 'PEDA-TORKU' WYSZLO NA MOJE TAK SAMO JAK Z TWOIM 'LIKWIDATOREM'... To bylo do przewidzenia ze ESCAPE PLAN nie wejdzie do polskich kin bo film mizernie zarabia na swiecie a POLSCY DYSTRYBUTORZY sa pazerni na kase i interesuja ich glownie filmy ktore na swiecie dobrze sie sprzedaly i gdybys byl troche inteligetniejszy to bys zrozumial ze ich zabieg jest robiony od bardzo dawna! Sporo po swiatowej premierze zakupuja kopie filmow liczac ze zyski w POLSCE tez beda wysokie jak za granica... LIKWIDATORA olali i kopneli w du...e bo na swiecie klape poniosl i obawiali sie ze tu bedzie to samo... Podobnie bylo z BULLET TO THE HEAD z Sylvkiem jak i z KOLIBREM ze Stathamem gdzie pomimo duzej roli Polki Buzek filmu nie puszczono w kinach poniewaz na swiecie bardzo malo zarobil... TY WIELCE SIE PLUJESZ ALE JEST TO ZE STRONY DYSTRYBUTOROW CZYSTA KALKULACJA BO SZANSA NA KLAPE W POLSKICH KINACH MOZE BYC PODOBNA JAK NA SWIECIE... Zreszta sam bys kupowal kopie filmow i potem je sprzedawal jesli bys wiedzial ze film na swiecie odniosl sukces. MASZ NETA SCIAGNIJ SOBIE 'ESCAPE PLAN' I NIE PLUJ SIE O TO BO KAZDA BRANZA CHCE ZAROBIC A NIE PONOSIC STRATY...

punisher822_filmweb

PEDA - TORKAMI TO MOŻESZ NAZYWAĆ SWOICH KOLEGÓW a co do Escape Plan to jeszcze nie potwierdzone że filmu nie będzie w Polskich kinach ......a tak wogóle to nie jest wina filmu tylko tych starych grzybów z Monolithu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Escape Plan zarobił już na świecie 76 mln 673.000 i nadal zarabia , więc nie chrzań że mizernie zarabia na świecie bo to nie prawda . Gówniany Dystrybutor Monolith woli puszczać w kinie gówniane Polskie filmy .Film Escape Plan jest wyświetlany wszędzie nawet w Indiach tylko w tej popiepszonej Polsce ciągle jest nie tak .Likwidator , Kula w Leb te filmy trafiły do najbardziej popiepszonego Dystrybutora w Polsce dlatego mają problem by być wyświetlone w kinie ..... . a co do filmu Koliber Jason Statham wypadł świetnie w przeciwieństwie do tej anorektyczki .

predator118

I tu masz rację. Film jest grany w takich krajach jak Boliwia czy Egipt, a u nas Monolith pozbawił nas frajdy. Co do tego mądrali powyżej (punisher) film zarobił juz 76 mln a nie zadebiutował w wielu krajach. Klapa to śmieszne słowo, biorąc pod uwagę jeszcze dvd, bluray i licencje do wypozyczalni i tv. Ten film spokojnie na siebei zarobi, spokojnie.

balech

Dzięki balech :) co do gościa ( Punisher ) to on uważa siebie za inteligentnego i jest po to by gnębić takich ludzi jak ja którzy Kochają filmy z Schwarzeneggerem .

balech

piszcie na ten e-mail tomasz.koc@monolith.pl
piszcie na facebooku do nich, może damy radę razem coś zmienić

ocenił(a) film na 6
predator118

Aha i jeszcze cos... Bo udajesz wielkiego znawce i fana filmow Arnolda ale czasem zaginasz rzeczywistosc... BUDZET 'LIKWIDATORA' TO BYLO 45 MLN.DOLAROW A NA SWIECIE ZAROBIL LEDWO 45 MLN.DOLAROW WIEC TYLKO KOSZTY PRODUKCJI SIE ZWROCILY... Ty twierdzisz ze to nie jest klapa to swiadczy jak male masz pojecie na te tematy... 'LIKWIDATOR' to finansowa klapa i wychodzi na to ze 'ESCAPE PLAN' pomimo tego ze jest ciekawszy od tego pierwszego tez poniesie finansowa klape...

punisher822_filmweb

Ja niczego nie udaję jestem sobą .

punisher822_filmweb

Kocham filmy z Arnoldem , jestem jego wielkim fanem i zawsze będę i nic ani nikt tego nie zmieni . jestem jaki jestem ale zawsze jestem sobą .

predator118

eragonmark

Co za łajzy!!

ocenił(a) film na 10
balech

:(((

balech

ocenił(a) film na 3
eragonmark

Że niby co? Ktoś coś se siknął na fejsiku i od razu się tu wszyscy wzniecacie plotką jak na konkursie poezji... Koleś, nie podałeś ŻADNYCH konkretów: ani KTO napisał, GDZIE, na JAKIM serwisie... i tylko zamęt siejesz a pelikany łykają wszystko :D
Wszędzie gdzie patrzę, w Polsce wpisana jest data 6 grudnia.

ocenił(a) film na 10
moshimosh

Info od dystrybutora tego filmu w Polsce "Monolith" cytuję "i " Witamy, film nie trafi na ekrany polskich kin, ale za kilka miesięcy będzie dostępny w VOD. Pozdrawiamy, Monolith Films "

moshimosh

Ergonmark mówi prawde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dostałem osobiście odpowiedź na mój prywatny e -mail od Monolith
pisałem pod ten adres e-mail: tomasz.koc@monolith.pl ( Dzial Dystrybucji Kinowej )
oto co napisali " Witamy, film nie trafi na ekrany polskich kin, ale za kilka miesięcy będzie dostępny w VOD. Pozdrawiamy, Monolith Films "
Pomyślałem że napiszę jeszcze na FB mają tam swoją stronę
o to co napisali " Witamy,Film został tymczasowo wycofany z dystrybucji.
Pozdrawiamy,
Zespół Monolith Films. "

Film Escape Plan nie będzie wyświetlany w Polskich kinach NIECH SZLAK TRAFI TEGO DYSTRYBUTORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 3
predator118

Rowerowy, pieszy czy narciarski?

moshimosh

NIE ROZUMIEM ??????????????

ocenił(a) film na 3
predator118

No prawdopodobnie (wskazuje na to ilość znaków zapytania).
A pytałem o szlak.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
predator118

Człowieku co ty taki nabuzowany. Nie ma filmu to trudno nie ma co płakać, będą inne filmy. Za parę miesięcy wyjdzie na DVD to sobie kupisz.

predator118

Chodziło mu o to, że pisze się "szlag" a nie "szlak" :)

moshimosh

ocenił(a) film na 7
eragonmark

Od czasu pierwszego weekendu "Escape Plan" w USA wiedziałem, że Monolith nie dopuści go do polskich kin. Ich rozumowanie -> film nie sprzedaje się dobrze w USA = nie puszczamy. Co za barany!

ocenił(a) film na 10
robert2207

Ta, tym bardziej to dziwne ,że na świecie zarabia cały czas porządną kasę...

ocenił(a) film na 7
eragonmark

Jak widać, dla nich liczy się tylko rynek USA.

ocenił(a) film na 10
robert2207

Ich strata bo na pewno sporo osób wybrało by się w Polsce na ten film

ocenił(a) film na 8
eragonmark

Właśnie obejrzałem trailer, napaliłem się, że 6 grudnia idę na fajny film do kina i znajduję ten temat. Kó*wica mnie strzela. Nie wierzę, że Arnold i Sylwester się nie sprzedają.

logan_slupsk

ocenił(a) film na 10
logan_slupsk

Film na świecie zarobił ponad 110 milionów już a cały czas zarabia jeszcze

eragonmark

robert2207

Dokładnie. Tylko, że na świecie ma prawie 80mln, tydzień temu było 55mln, więc jak widać chętni na ten film są - tak samo w Polsce, tylko my zostaliśmy, tego luksusu pozbawieni - a, że w USA słabo się sprzedał o niczym nie świadczy. W tym monolicie chyba sami kretyni pracują, życzę im żeby Oldboy, który wskoczył za Escape Plan 6 grudnia, poniósł sromotną klęskę.

d_devil_2

Też tego im życzę ...

robert2207

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Porażające. Na ich barkach wsparto polski rynek VHS, a teraz tak im dziękują?! To jak splunąć w twarz, tym bardziej, że ten film puszczają w sąsiednich krajach. Ostatnio żadne filmy z Eastwoodem nie trafiały do kin, a teraz przyszła kolej na Sly'a i Arnie'go. A tyle innego syfu dla nastolatek i dzieciaków jest w dystrybucji...

ocenił(a) film na 10
użytkownik usunięty
Minister Zdrowia

Panie Ministrze może Pan powie coś o aktualnym stanie służby zdrowia?

ocenił(a) film na 6

Co tu pisać. Jest w podobnym stanie jak polityka Monolithu:)

użytkownik usunięty
Minister Zdrowia

Racja, ale przynajmniej ma Pan dalej stołek. xD

ocenił(a) film na 6

Tym stołkiem można teraz przynajmniej rzucić w dystrybutora.

Minister Zdrowia

Minister Zdrowia

Zgadzam się z tobą ..

ocenił(a) film na 6
eragonmark

w Niemczech go pokazuja,a u nas lipa :(

Lukasgol

U na zawsze coś spieprzyć muszą ......

Lukasgol

eragonmark

A sam film na świecie ma już ponad 100 mln. Pieprzony Monolith.