Player One

Ready Player One
2018
7,0 103 tys. ocen
7,0 10 1 102502
5,9 53 krytyków
Player One
powrót do forum filmu Player One

Mam 37 lat a ten film dał mi dwie godziny czystej radości czuje się po nim 20 lat młodszy!Po pierwsze jak na dobra fantastykę przystało fabuła jest wiarygodna dobrze ułożona ciekawa.Jestem graczem więc ten film dla mnie to miód na serce! I to sam mistrz Spielberg taki ukłon w stronę graczy no proszę. Czuje się tak samo jak pierwszy raz zobaczyłem "Powrót do przyszłości "bo ten film ma tę samą świeżość radość mądrość i zabawę i o to w tym wszystkim chodziło . P.S faktycznie jeśli ktoś nigdy nie grał w gry na kompie nie siedział po nocach z kumplami w C>Sa lub przechodząc pierwszą mafie z kolega w jedną noc {to były czasy ehh } to nie poczuje tego filmu pomysśli sobie o co tu chodzi? A ten film idealnie oddaje pokolenie graczy!

ocenił(a) film na 8
lupus198116

Haha jestem rocznik 82 i zgadzam się z Tobą w 100% szczególnie jeśli chodzi o powrót do przyszłości i nocne przejście mafii z wypiekami na twarzy:)

ocenił(a) film na 6
lupus198116

Może nie arcydzieło ale bez wątpienia udany film Spielberga (ostatnio niestety nie miał ich za wiele) i pełna zgoda kto nie jest czy też nigdy nie był graczem to nie poczuje i może nie zrozumieć tego filmu jak dla mnie te smaczki były najlepsze....