Po co komu niedźwiedź?

¿Para qué sirve un oso?
2011
6,5 91  ocen
6,5 10 1 91
Po co komu niedźwiedź?
powrót do forum filmu Po co komu niedźwiedź?

Mocna 2.

ocenił(a) film na 2

Na lepszą ocenę film nie zasługuje. Nie dałem jedynki tylko ze względu na piękne widoki i na
niedźwiedzia. Niestety ale film jest ogólnie bardzo słaby. Gra aktorów totalnie drewniana, dialogi
jak z najgorszych koszmarów, humor na strasznie niskim poziomie. Oglądając go czułem się
zażenowany. Szczerze odradzam. Nie rozumiem skąd tak wysoka ocena, choć faktem jest, że na
sali było słychać salwy śmiechu. Strasznie się umęczyliśmy z żoną, ale wytrwaliśmy do końca
(para naszych znajomych wyszła po 30 min bo nie była w stanie tego zdzierżyć). Po seansie
zgodnie stwierdziliśmy, że był to najgorszy hiszpański film, jaki widzieliśmy. Nie wiem, jakim cudem
wybrano go na 13. tydzień kina hiszpańskiego, ale w sumie ogólnie w tym roku poziom tego
festiwalu jest niestety bardzo niski. Ten film był tego zwieńczeniem.

ocenił(a) film na 4
Halbarad

To był raczej film typowo familijny. Nie był najwyższych lotów. Niektóre momenty tylko zabawne. Bywają gorsze filmy, więc 2 to chyba przesada. W sobotę na Avie Gardner ledwo usiedziałem. (choć to był film dokumentalny, więc można się było tego spodziewać). Dla misia ocena 4.