Pocałunek potępionych

Kiss of the Damned
2012
4,9 1,3 tys. ocen
4,9 10 1 1324
Pocałunek potępionych
powrót do forum filmu Pocałunek potępionych

Zmierzch tylko + brutalności i ++ erotyki. Film miał potencjał ale został zmarnowany. 5/10

magik30

wylaczylam po 24minutach :) Mam zalowac ??? haah nie no rozbrajajace,koles zna panienke dwie minuty i od razu zakochany po czym kiedy pokazuje mu swoje oblicze chce sie z nia kochac zero zdziwienia,strachu nic hahahahah a i od razu przechodzi przemiane jak gdyby nigdy nic nie no bez sensu to :D smiac mi sie chce i tyle ;)

ocenił(a) film na 5
Vanja_8

the power of vampire :-) no no no a zmierzchowi dałaś aż 10 :-).... aż dziw że tu padłaś. Film jako taki. Przy niektórych gównach to wręcz bardzo dobry. W każdym razie Polacy takiego przeciętnego horroru jakoś nie potrafią zrobić.. - przykre

Vanja_8

hah no niestety saga twilight to moje przeklenstwo w pozytywnym znaczeniu tego slowa :) wlasciwie to wszystko obejrze co zwiazane z wampirkami :) i musze sie jednak przyznac ze wtedy nie wylaczylam tylko sie zawzielam i obejrzalam do konca i stwierdzam ze nie bylo jednak takie tragiczne ;p szczegolnie koncowka rozbrajajaca kiedy ta sluzaca nie pomogla tej Mimi tylko na legalu sobie cygarka zapalila :D

ocenił(a) film na 9
magik30

Film oryginalny, trzeba przyznać... nie każdy go strawi ;D Dla mnie jednak jego specyficzność była jak najbardziej zjadliwa. A porównanie do "Zmierzchu" zupełnie nie pasuje.

ocenił(a) film na 5
MF13

podobny motyw szlachetnych nieszczęśliwych i kochających wampirów. VS ci którzy są zli jak natura przykazała. Wszystko to tylko z wiekszą dawką brutalności i erotyki