wielkitomek masz rację, film zapowiadał się na początku nieźle, lecz później to tylko flaki z olejem, żenada, no i te dialogi... Film dla bab.
A ja jestem przeciwnego zdania. Film może był trochę nudny ale z oryginalnym pomysłem. A tak na marginesie było by lepiej gdybyś "bab" zastąpił "kobiet" albo "dziewczyn" :/
Myślę że byłoby lepiej gdyby kobiety przestały mówić o nas "faceci" przy każdej okazji ;) ;) równouprawnienie to równouprawnienie, niech działa w obie strony
Dobra, MĘŻCZYZNO, Ty tu nie wyskakuj z mądrościami. Skoro równouprawnienie, to marsz do garów! ;P;P;P
To ty idź kopać rowy, a później czyść kanalizę i jeszcze przenoś 60 kilo bloczki. Ja tam mogę se garnki pomyć.
Duł? A co to znaczy? Proponuje wrócić do odrabiana zadania domowego, w podstawówce jeszcze sie go odrabia. DÓŁ.
Czy to nie jest forum o filmie, a nie o równouprawnieniu??
Film mi się PODOBAŁ, nie uważam, go za dno. Pomysł był i go przelali na ekran. Aktorzy świetnie odegrali swoje role, a koniec był dołujący...
Jeden z nielicznych filmów na których nie zasnęłam... Za to duży +, gdyż zasypiałam i zasypiam na wielu filmach^^
Pozdrawiam :)
Weslug mnie genialny film. Jak slysze cos typu "dla bab" to sorry - ale nie powinienes byc teraz na polowaniu by zona twoja mogla przyrzadzic obiadzik ? ;]
Super film, genialny pomysl, gra aktorska! WSZYSTKO... nie dopatrzylem sie zadnych bledow, a przekaz jest ponadczasowy.
I jeszcze jedno geniuszu. W tytule wątku "Film wieki duł" jest błąd. Dół bo doły.
Naucz się najpierw ortografii, później za krytykę.
Ten film jest świetny, ma świetną muzykę, gra aktorska bardzo dobra i właśnie te przesłanie. I wcale nie jest dla kobiet tylko dla każdego, dla mężczyzn też. To że tobie się nie podobał to nie znaczy że innym mężczyznom tak samo... A może po prostu nie zrozumiałeś filmu? Albo nie dokładnie oglądałeś?...
Film był wręcz bardzo dobry, no ale dla niektórych może stanowić twardy orzech do zgryzienia ;).
Dół bo doły, taki mały błąd...
błędy w pisowni i do tego nietrafna opinia, chyba nie jesteś zbyt dojrzały?
Ale trudno, następnym razem oglądaj "American Pie", nie trzeba w nim nic rozumieć, a później wystawić fajny komentarz.