Podaj dalej

Pay It Forward
2000
7,6 176 tys. ocen
7,6 10 1 175614
6,7 24 krytyków
Podaj dalej
powrót do forum filmu Podaj dalej

wielkitomek masz rację, film zapowiadał się na początku nieźle, lecz później to tylko flaki z olejem, żenada, no i te dialogi... Film dla bab.

Pegaz85

A ja jestem przeciwnego zdania. Film może był trochę nudny ale z oryginalnym pomysłem. A tak na marginesie było by lepiej gdybyś "bab" zastąpił "kobiet" albo "dziewczyn" :/

paulina52

Myślę że byłoby lepiej gdyby kobiety przestały mówić o nas "faceci" przy każdej okazji ;) ;) równouprawnienie to równouprawnienie, niech działa w obie strony

ocenił(a) film na 9
domik1

Dobra, MĘŻCZYZNO, Ty tu nie wyskakuj z mądrościami. Skoro równouprawnienie, to marsz do garów! ;P;P;P

ocenił(a) film na 6
Eruaniel

To ty idź kopać rowy, a później czyść kanalizę i jeszcze przenoś 60 kilo bloczki. Ja tam mogę se garnki pomyć.

Stanlej

aaa czyścisz kanały no faktycznie nie ciekawa robota :)

Pegaz85

Duł? A co to znaczy? Proponuje wrócić do odrabiana zadania domowego, w podstawówce jeszcze sie go odrabia. DÓŁ.

Pegaz85

Łukasz -a ty taki twardziel jesteś :)...

ocenił(a) film na 8
Pegaz85

Czy to nie jest forum o filmie, a nie o równouprawnieniu??
Film mi się PODOBAŁ, nie uważam, go za dno. Pomysł był i go przelali na ekran. Aktorzy świetnie odegrali swoje role, a koniec był dołujący...
Jeden z nielicznych filmów na których nie zasnęłam... Za to duży +, gdyż zasypiałam i zasypiam na wielu filmach^^
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
Nefertete

Weslug mnie genialny film. Jak slysze cos typu "dla bab" to sorry - ale nie powinienes byc teraz na polowaniu by zona twoja mogla przyrzadzic obiadzik ? ;]
Super film, genialny pomysl, gra aktorska! WSZYSTKO... nie dopatrzylem sie zadnych bledow, a przekaz jest ponadczasowy.

ocenił(a) film na 8
Nefertete

I jeszcze jedno geniuszu. W tytule wątku "Film wieki duł" jest błąd. Dół bo doły.
Naucz się najpierw ortografii, później za krytykę.

ocenił(a) film na 10
Pegaz85

Ten film jest świetny, ma świetną muzykę, gra aktorska bardzo dobra i właśnie te przesłanie. I wcale nie jest dla kobiet tylko dla każdego, dla mężczyzn też. To że tobie się nie podobał to nie znaczy że innym mężczyznom tak samo... A może po prostu nie zrozumiałeś filmu? Albo nie dokładnie oglądałeś?...

ocenił(a) film na 10
Pegaz85

Film był wręcz bardzo dobry, no ale dla niektórych może stanowić twardy orzech do zgryzienia ;).

ocenił(a) film na 10
Pegaz85

Dół bo doły, taki mały błąd...
błędy w pisowni i do tego nietrafna opinia, chyba nie jesteś zbyt dojrzały?
Ale trudno, następnym razem oglądaj "American Pie", nie trzeba w nim nic rozumieć, a później wystawić fajny komentarz.

ocenił(a) film na 10
Pegaz85

"duł" to Twoja pisownia dzieciaku film świetny. Weź się chłopcze zastanów nad sobą.