Nie wiem czego ludzie oczekują po takim filmie ..W moim uznaniu film jest świetny nie wiem jak można się na nim nudzić .
Jeśli film mi się podoba daję 10 .Co z tego że u innych ma mniejsze noty liczy się moje odczucie.Ten ma ciekawą fabułę doskonałe efekty .(miejmy na uwadze rok produkcji) dużą dawkę humoru doskonałą grę aktorską wspaniały klimat .Oczywiście nie każdy musi lubić takie produkcje .
No pewnie, że nie, ale 10/10 = arcydzieło. ;) Jak mi się film podoba, to wystawiam ocenę od 6 włącznie w górę. Wątpię, że dałeś 10 za ciekawą fabułę (no proszę Cię, ciekawą? ; >) i dużą dawkę humoru (no może fakt, ale to nie jest humor wysokich lotów), raczej bardziej z sentymentu, prawda? Nie ma w tym nic złego, no, ale nie każdy kto nie oglądał tego w dzieciństwie musi zaraz wychwalać ten film, bo faktycznie - im jestem starszy, tym bardziej film ten wydaje się dla mnie denny. A co mają powiedzieć osoby, które w ogóle do tego filmu nie mają sentymentu (bo go właśnie w dzieciństwie nie oglądały)? Teraz masz odpowiedź czemu niektórzy mogą się na tym nudzić. ;>
Co to za dziwny motyw z wystawianiem ocen z sentymentu lata temu widziałem dziś jeszcze raz zobaczyłem jakieś 3 lata temu też i ciągle mi się to podoba tak samo.Daję 10 bo za każdym razem film mi się bardzo podoba .Oczywiście nie jest to żadne arcydzieło ale co z tego podkreślam że te oceny są subiektywne.Lubię tematykę duchów demonów i innego mendactwa nadprzyrodzonego więc dla mnie było bardzo ciekawie.Wszelkie niedociągnięcia puszczam w niepamięć bo nie psują mi seansu.