Pogrzebany

Buried
2010
6,6 63 tys. ocen
6,6 10 1 63043
6,5 23 krytyków
Pogrzebany
powrót do forum filmu Pogrzebany

Bardzo dobry film, trzyma w napięciu do ostatniej chwili i rozpierdala końcówką. Jak widze komentarze typu "widać po plakcie, że szmira" albo "niskobudżetówka" to mam ochote jeszcze raz to obejrzeć i skrytykować wielkich krytyków którzy tak piszą. O
garnijcie się, najpierw obejrzyjcie, a potem piszcie i oceniajcie.

kubelek0908

Zgadzam się z tobą w zupełności, szczególnie jeśli chodzi o tych wszystkich "wielkich znawców", którym się wydaje, że pozjadali wszystkie rozumy. Dosłownie na każdym forum, pod każdym filmem można znaleźć takich cwaniaków. Drażni mnie to niesamowicie i chętnie zjechał bym każdego z nich z góry na dół, ale szkoda moich nerwów bo pewno i tak nic nie dotrze do tych ich "wybitnych" móżdżków. No ale cóż - widać niektórzy potrzebują się po prostu dowartościować w jakiś sposób, więc wypowiadają się w tematach o jakich nie mają zielonego pojęcia i uważają siebie za mega znawców i krytyków kina. Szkoda tylko że nie zdają sobie sprawy z tego, że w ten sposób robią z siebie tylko jeszcze większych kretynów niż są w rzeczywistości...

ocenił(a) film na 8
kubelek0908

zgadzam się, film bardzo dobry, bardzo dobra gra Ryana i trzyma w napięciu od początku do końca. Bardzo dobry thriller.

ocenił(a) film na 8
kubelek0908

potwierdzam, film ciekawy i to bardzo. spodziewałam się wyłączenia go po 10 min, a tymczasem wciągnął mnie i dwie osoby współoglądające:) daje mu zasłużone 8/10

ocenił(a) film na 9
aex

Dla mnie film nie był bardzo dobry tylko rewelacyjny, ale to tylko moje zdanie ;]