tak mozna okreslic ten film po samych zdjeciach....osobiscie go nie oglodalem poniewaz
nie bardzo mam ochote marnowac grubo ponad godzine na ogladanie nie racjonalnie
myslacego czlowieka siedzacego w trmnie i marnjacego tak cenny czas i powietrze +
straszna glupota warzam nie zwarzenie tego iz on jest zakopany w irak gdzies na zadupiu...
pod ziemia z kad on bierze zasieg tego niewiem ja czasem trace zasieg na 1 pietrze w bloku
kumpla w srodku miasta i ta odpalona zapalniczka ktora marnowala m tlen i skracala czas na przybycie jakiej kolwiek pomocy...ten film sam w sobie msi byc strasznie zenujacy dlatego ze go
nie ogladalem nie wstawie oceny ale pomysl scenarisz itd moim zdaniem...nie przemyslany
i to bardzo
Po pierwsze, zakładam, że język polski jest twoim ojczystym, więc naucz się nim poprawnie posługiwać. Po drugie, scenariusz jest przemyślany, bo ponad godzina w trumnie mija na ciągłym działaniu, koleś nie leży tam bez ruchu. Po trzecie, ja mam zasięg nawet w piwnicy, a on jest płytko pod ziemią, radzę zmienić sieć. "Żenujący"? Dziecko, naucz się znaczenia tego słowa. Twój wywód jest żenujący. Film żenujący? Pokaż mi taki.