Pogrzebany

Buried
2010
6,6 63 tys. ocen
6,6 10 1 63043
6,5 23 krytyków
Pogrzebany
powrót do forum filmu Pogrzebany

tak mozna okreslic ten film po samych zdjeciach....osobiscie go nie oglodalem poniewaz
nie bardzo mam ochote marnowac grubo ponad godzine na ogladanie nie racjonalnie
myslacego czlowieka siedzacego w trmnie i marnjacego tak cenny czas i powietrze +
straszna glupota warzam nie zwarzenie tego iz on jest zakopany w irak gdzies na zadupiu...
pod ziemia z kad on bierze zasieg tego niewiem ja czasem trace zasieg na 1 pietrze w bloku
kumpla w srodku miasta i ta odpalona zapalniczka ktora marnowala m tlen i skracala czas na przybycie jakiej kolwiek pomocy...ten film sam w sobie msi byc strasznie zenujacy dlatego ze go
nie ogladalem nie wstawie oceny ale pomysl scenarisz itd moim zdaniem...nie przemyslany
i to bardzo

Patryk130193

Po pierwsze, zakładam, że język polski jest twoim ojczystym, więc naucz się nim poprawnie posługiwać. Po drugie, scenariusz jest przemyślany, bo ponad godzina w trumnie mija na ciągłym działaniu, koleś nie leży tam bez ruchu. Po trzecie, ja mam zasięg nawet w piwnicy, a on jest płytko pod ziemią, radzę zmienić sieć. "Żenujący"? Dziecko, naucz się znaczenia tego słowa. Twój wywód jest żenujący. Film żenujący? Pokaż mi taki.

ocenił(a) film na 8
Patryk130193

kolejny mozg!! po co komentujesz film skoro go nawet nie widziales??