Pogrzebany

Buried
2010
6,6 63 tys. ocen
6,6 10 1 63043
6,5 23 krytyków
Pogrzebany
powrót do forum filmu Pogrzebany

Spoiler!!!!!

ocenił(a) film na 8

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!Kijowe to zakończenie, bez happyendu. Widz przez cały film łączy się w nadziei z bohaterem, a tu lipa koleś umiera.

Jeden morał jaki mi się nasuwa, to że kłamstwo ma krótkie nogi... Bo koleś z FBI mówił Paulowi, że Marka White' a odnaleźli, a tak naprawdę odnaleźli go dopiero wtedy, jak szukali Paula.

songa85

Kijowe? Ja scały film zastanawiałem się czy nie spieprzą go jakimś happy endem, bo film całkiem niezły. Zakończenie zajebiste!!!

ocenił(a) film na 6
pudel25

kijowe to by bylo jak by go uratowali

ocenił(a) film na 7
issa1900

W pełni popieram 2-óch przedmówców.

ocenił(a) film na 8
Saltsin_yu

Takie jest wasze zdanie, drodzy filmwebowicze.

songa85

w sumie miałam nadzieje że go uratują bo lubie happy endy, ale to zakończenie dla tego było lepsze niż gdyby go uratowali.

ocenił(a) film na 8
madzia07_2

oczywiscie ze zakonczenie rewelacja, miazdzace i doslownie pozbawiajace tchu. o to chodzilo. to duzy plus filmu

ocenił(a) film na 7
madzia07_2

film zaskakujący.. bardzo mi się podobał .. tylko zakończenie lipne.. w chwili śmierci dowiedział się że został oszukany ..
i ta jego firma.. zamiast pomóc to nagrała rozmowe z potwierdzeniem Paula ze przed smiercia został zwolniony za coś czego nie zrobił.. żenada..

ocenił(a) film na 8
nelly_85_2

Taka pewna, czy tego nie zrobił nie jestem, całkiem możliwe, że nie oskarżyli go bezpodstawnie, powinien się wybronić skuteczniej, bo te jego jęki były mało przekonywujące. A firma go zatrudniająca postąpiła tak, by nie spadła na nich później odpowiedzialność finansowa, co jest nieludzkie, ale zrozumiałe, dla Ciebie może to żenada, ale świat nie jest kolorowy.