tych dwóch agentów, potem jakiś nudny. Poczatek efekciarski, a potem smetny. Obejrzałem bo lubie Wahlberga.
Zgadzam się w 100%. Również obejrzałem dla Wahlberga, którego lubię, ale który raczej nie pasuje do tego typu filmów. .. Eva Mendes - jak zawsze śliczna, ale za wiele nie pograła ;)
Film niestety słabiutki, strasznie się męczyłem i jest to jeden z niewielu filmów, który wyłączyłem przed zakończeniem. Liczyłem, że jakoś się rozwinie, że nagle stanie się coś, co sprawi, że się uśmieję, bo to w końcu komedia... Niestety nie doczekałem się niczego takiego, więc po godzinie walki z samym sobą - spasowałem.
Dokładnie :] Mogli zostać przy motywie tych dwóch gliniarzy .. Fajnie efekty przez pierwsze 10 minut zapowiadał się konkretnie.. Później już tylko powiewała nuda.. Może zrobią jakiś Sequel o tych pierwszych co było zanim im się nie poj***** w Głowach:]
Dokładnie film miał potenciał, a Samuel L. Jackson i Dwayne Johnson mogli z tego filmu uczynić prawdziwy majstersztyk. Jak już pisałeś po ich śmierci film zrobił się nudnawy i wcale nie śmieszył.