Policja zastępcza

The Other Guys
2010
5,9 39 tys. ocen
5,9 10 1 38788
6,0 19 krytyków
Policja zastępcza
powrót do forum filmu Policja zastępcza

ponieważ film słaaaabiutki i męczyłam się podczas seansu. Jednak jedna scena zasługuje na nagrodę: ) SPOILER!
Poprowadzenie sceny, w której ginie para super-gliniarzy jest fenomenalna! :)
Obśmiałam się jak norka - rzecz się dzieje tak po prostu, ot, i już po nich - a do końca nie chce się wirzyć, że skończą tak idiotycznie... ;) No i wymiana zdań między nimi tuż przed feralnym skokiem.. - majstersztyk! :))) Ta jedna jedyna scena jak dla mnie 10/10.

ocenił(a) film na 3
one-winged

Zgadzam się. Jak dla mnie wszystko co najlepsze w tym filmie skończyło się razem ze śmiercią tego duetu.

użytkownik usunięty
one-winged

Scena ok

ocenił(a) film na 5
one-winged

To było genialne hehe :)

ocenił(a) film na 5
one-winged

A jeszcze jaki mega utwór jak lecieli.

seismic

Whoosa. Co to było? "My Hero" Foo Fightersów?

ocenił(a) film na 5
Bruno

Na to wygląda.

ocenił(a) film na 2
one-winged

Podbijam. Film tylko w tym momencie zabawny ,a zarazem i zaskakujący :)
Reszta do przemilczenia.
pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
djrav77

Spotykamy się znowu :)) . Film miał swoje momenty ale ogólnie był dobry , ale ta scena z Jacksonem i The Rockiem mnie rozwaliła :)))

ocenił(a) film na 7
one-winged

A tam mnie bardziej rozbawiła scena w krzakach, z babcią jako posłańcem...albo wspomnienia o Geytorze mnie tam to rozbawiło bardziej niż scena z super glinami

ocenił(a) film na 3
one-winged

Fakt faktem scena była piękna tak przeciągle tak heroicznie i PAC jak muchę packą.

one-winged

Najlepsza scena w filmie, ale powiem Ci, że ciekawiej by było gdyby wątek tych gliniarzy był wydłużony, poprowadzony w inny sposób np. rywalizacji policji zastępczej z nimi, nie wiem. coś w tym stylu.

ocenił(a) film na 7
one-winged

Ta scena i ta w szkole jak ten czarny glina mówił że żeby uniknąć więzienia najlepiej nie być czarnym i latynosem