Ponad wszystko

Everything, Everything
2017
6,5 39 tys. ocen
6,5 10 1 38674
5,4 5 krytyków
Ponad wszystko
powrót do forum filmu Ponad wszystko

aha

ocenił(a) film na 2

i co, dziewczyna nie ma żadnej traumy po tym, gdy się dowiedziała, że matka ją przetrzymywała jak więźnia przez kilkanaście lat z powodu chorej opiekuńczości? przecież ta dziewczyna nie ma żadnych przyjaciół, rodziny, jej matka jest chora psychicznie a ona na końcu tak sobie po prostu hasa po chodniku ze swoim chłopaczkiem z uśmiechem na twarzy wtf już nie wspomnę o tym, że ta dziewczyna byłaby w głębokiej depresji zanim się dowiedziała prawdy, z powodu izolacji, jej niezręczność społeczną też tak pokazali, że ho ho, nieśmiało stała w rogu przez 15 sekund i to tyle z negatywnych skutków braku kontaktu z innymi ludźmi niż mama i pielęgniarka, tak idiotycznego filmu chyba jeszcze w życiu nie widziałam, a widziałam sporo tragicznie słabych filmów dla nastolatków xDD

aha i pozdro filmweb za to że nie mogę nawet używać przekleństw w tej recenzji, można śmiało zamienić każdy przymiotnik, którego użyłam na "po*ebany" i sens mojej wypowiedzi zostanie zachowany

ocenił(a) film na 4
Geekon

I dziewczyna bardzo dobrze odnajdywała się poza domem. Np. skok do wody z wysokości, a nawet pływać nie umiała.

alice17

Umiała pływać bo wieczorem na plaży mówi że przyjeżdżali tam zanim bodaj zginął tata i zanim zachorowała.