Film jest niesamowicie zenujacy! ZERO akcji! doslownie ZERO! tyle nie wykorzystanych momentow! Moze ten niesamowicie dobrze zrobiony "stwor" byl niecale 5min na ekranie! Jak wczesniej wspomnialem efekty jak na te lata sa maskarycznie zenujaca zrobione. "sceny" gdzie facet przebrany za malpe biega i zabija ludzi kamera jakby sie wstydzila i ucieka od pokazania obrazu tej sytuacji! niestety mimo ze sie bardzo starali nie wyszla im "ucieczka" od scen bo od razu mozna dostrzec, ze sa na baaardzo zenujacym poziomie! dialogi wolaja o pomste do nieba! a ta scena jak oni sie lapia za rece! az krzyknal z glupoty tego filmu! i ja na to wydalem az 30zl! a tak dobrze sie zapowiadalo! mowie wam za nic nie traccie czasu i PIENIEDZY na ten film. uwierzcie mi nie znajdziecie tu nic. kompletne DNO! ocena 1 nie jest adekwatna ocena do tego filmu. i ja sie dziwie dlaczego on nie dostal jakiejs zlotej maliny czy cos! byl koszmarny! NIE OGLADAC POD ZADNYM POZOREM!
od tego horroru to straszniejszy ten komentarz, dobrze że ja taki głupi nie jestem... ale jakbym wydał na ten film jakąś kasę, powiesił bym się