Powrót do Garden State

Garden State
2004
7,2 36 tys. ocen
7,2 10 1 35555
7,0 21 krytyków
Powrót do Garden State
powrót do forum filmu Powrót do Garden State

ekstra ;)

ocenił(a) film na 9

ekstra, ale nietylko, że pojawia się w nim moja ulubuona aktorka, Natalie Portman ;) . Film, choć prawdę mówiąc o raczej płytkim scenariuszu to zdecydowanie warty obejrzenia. Przesłanie filmu wydawać się mogłoby banalne, ale ilu z nas zapomina o tym co w życiu najwazniejsze - a mowa tu o miłości. Jeśli jest szansa trzeba ją wykorzystać! Ciao ;)

endzi

Zdecydowanie się zgadzam. Już dawno żaden film mi się tak nie podobał. Może dlatego iż opowiada on o ucieczce od zgiełku życia i potrzebie przynależności którą każdy odczuwa, a nie zawsze jest tego świadom... A że cała historia jest nieskomplikowana to wcale nie musi być minus (ułatwia przekazanie istotnych treści)... Dla mnie nie jest:-) Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 9
f1xu

a co sądzisz o muzyce? jak dla mnie bomba. niewiele kawałków kojarzę, nie żeby miało to znaczenie...dobór utwrów super, wszystko tworzyło klimatyczną całość. Pozdrawiam :)

endzi

Masz rację - muzyka jest a właściwie się jej nie zauważa. Znaczy to po prostu że jest dobrze dobrana do wydarzeń na ekranie, nie przeszkadza akcji lecz z nią współgra. Najlepiej zapamiętałem ostatni kawałek (bodajże "let go") - chyba najbardziej mi się spodobał...Pozdro:-)