Pozdrowienia z Paryża

From Paris with Love
2010
6,8 43 tys. ocen
6,8 10 1 43112
5,6 16 krytyków
Pozdrowienia z Paryża
powrót do forum filmu Pozdrowienia z Paryża

Nie mogło być inaczej. Skoro jest to dobry film A K C J I! Nie żadna filozoficzna historia o plusach i minusach bycia tajnym agentem, tylko film A K C J I, czyli taki, w którym się strzela, rozwala samochody i S T R Z E L A! NA BOGA! Ludzie! Luc Besson od zawsze robił takie filmy, więc to że firmuje ten swoim nazwiskiem mnie nie dziwi. Pomijam fakt, że to całkiem przyzwoity film A K C J I, z fajną rolą Travolty. No, ale skrytykować trzeba bo jakże by inaczej? To nic, że ta produkcja cieszy się popularnością, to nic, że swoje zarobiła i to nic że to po prostu fajny lekki film. Rany... frustrujące to co niektórzy tu wypisują. Nie wiem czego się spodziewaliście?! Że bohaterowie pół filmu przegadają i w finale kogoś zastrzelą? Obejrzyjcie więc sobie 'film o facecie w łódce' taka ilość akcji na pewno was zadowoli. Albo w ogóle nie oglądajcie takich produkcji bo są pewnie dla was zbyt niedojrzałe... pozwólcie nam szarym głupiutkim ludziom kochającym takie 'gnioty' cieszyć się solidną dawką strzelanin wybuchów i przemocy.
No wkurzyłem się jak przeczytałem niektóre posty :/

ocenił(a) film na 10
sagan_2

Wszystko się zgadza, banda matołów i tyle. Film bardzo dobry, przyjemnie się ogląda. Pozdrawiam