Widziałem dzisiaj ten "film" razem z moimi córkami (4 i 8 lat) i czegoś podobnego nie widziałem jeszcze nigdy. Nie dość że nudny od początku do końca na dodatek bohaterowie używają swoistego dziwnego slangu polegającego na przekręcaniu wyrazów i zdań. Teksty poniżej krytyki coś o braciach Mroczkach, bursztynowej komnacie i finałowa piosenka w której kot śpiewa coś w stylu "cały czas bawię sie bo mam ADHD".
Zdecydowanie odradzam zwłaszcza rodzicom z dziećmi.
To nie jest bajka. Ten film to niestety jeden wielki bełkot niezrównoważonych psychicznie ludzi. To skandal, dystrybutora powinno się podać do sądu.
tak bajki dla dzieci podawajcie do sądów i co powiecie że wam się kot w butach nie podoba bo ma za długie wąsy czy że za wcześnie uratował świat po prostu śmiech ogarnia
Jak masz do wywalenia troche kasy w błoto to idx i sam się przekonaj ! Własnie w tym rzecz, że to nie jest zwykła bajka. To coś co wymyka się ocenie normalnych ludzi. Całośc mocno zalatuje chorobą psychiczną. TO NIE JEST FILM DLA DZIECI !
skoro tak jak powiedziałeś to nie jest film dla dzieci a ja powiedziałam, że to nie jest film dla dorosłych to dla kogo on jest