Prawdziwa historia Kota w Butach

La véritable histoire du Chat Botté
2009
4,5 9,3 tys. ocen
4,5 10 1 9285
3,3 3 krytyków
Prawdziwa historia Kota w Butach
powrót do forum filmu Prawdziwa historia Kota w Butach

Nieporozumienie

ocenił(a) film na 1

Film miał śmieszyć, a wkurzył. Główny bohater jest irytujący. Czarny charakter wypowiada się w sposób chyba jeszcze bardziej denerwujący, niż kot. Nadmiar "tekstów", które miały śmieszyć jest meczący. Bajka chaotyczna, animacja jest sucha, nie pokazuje żadnych emocji. Postacie "zachowują się" tak, jakby im się nic nie chciało. Piosenki nie wpadające w ucho, bez sensu i bez polotu. Pojawiają się wątki znikąd niczego nie wnoszące do fabuły. Jedyny plus jest taki, że bajka wyjątkowo trzyma się oryginału. Pomijając fakt tańczącej królewny.
W kinie ani razu nikt się nie zaśmiał, przez cały seans, a kiedy tylko pojawiły się napisy, wszyscy z ulgą i w pośpiechu opuścili sale. Pewnie znajdą się osoby, do których ten film trafia, ale miłośnicy ciętego humoru nie znajdą w nim nic dla siebie.

użytkownik usunięty
VaniaV

Niestety zgadzam się.
Najbardziej w filmie tym denerwował mnie Kot. To gadanie slangiem i bycie na siłę fajnym... Masakra.
Ogólnie teksty miały być chyba takie cool i młodzieżowe - tylko coś nie wyszło, bo jest żałośnie.
Ciągle tylko robią podróby 'Shreka' - a Shrek jest jeden, pora wymyślić coś nowego a nie powielać schemat

ocenił(a) film na 4
VaniaV

To była Masakra nic sie nie kleiło i śmieszne nie było ...
za duzo wątków polskich typu jak oni śpiewają, taniec z gwiazdami lub wspominka o bliźniakach Mroczkach .... to wszysto nie było śmieszne ..

ocenił(a) film na 4
VaniaV

a po tym krótkie to było wiec sie cieszyłam ze koniec .

ocenił(a) film na 1
VaniaV

Film straszny. Spodziewałam się czegoś lepszego. Teksty w ogóle nie śmieszą, grafika tania, postacie bez wyrazu. Jak z jakiejś dennej gry 3d za 5,99.

ocenił(a) film na 1
VaniaV

porażka. żałuję, że poszłam na ten film. pieniądze wyrzucone w błoto.
nawet dzieciaków to nie śmieszyło.
po 15 minutach filmu modliłam się o szybkie nadejscie napisów końcowych...