Prawdziwa historia Kota w Butach

La véritable histoire du Chat Botté
2009
4,5 9,3 tys. ocen
4,5 10 1 9285
3,3 3 krytyków
Prawdziwa historia Kota w Butach
powrót do forum filmu Prawdziwa historia Kota w Butach

Poszłam na to z moja córką.Normalnie wruciłam w...wiona ze dałam sie nabrać sie na taki film.Na sali było mozna zaobserwowac znudzenie widzów juz po 10min.Zdecydowanie nie dla dzieci(np.3-8lat) "bajka" tam pewnie chodziło o te beznadziejne i niby z potekstami "śmieszne teksty"Tragedia!!!!!! fabuła i teksty a dabing Maryli wogóle nie dopasowany do postaci.Niedało się tego oglądac! Gdyby nie moje dziecko napewno nie siedziałabym do konca, to była kara za grzechy,katorga o mtuchno prosze was nie idzcie na ten film chyba że kogos nie lubićie to możecie śmiało go polecić.Różne filmy widziałam ale tak głupiego no niewiem normalnie nie mam słów żeby określić to COŚ...
aaa juz wiem o co chodziło pewnie ktoś chciał udowodnić że i na głupie filmy ludze beda chodzć, poprostu trzeba dobrze rozreklamować;)Reklama dzwignią handlu...

ocenił(a) film na 1
vipmonika

Wielce współczuje osobą które musiały zostać do końca, ja wyszedłem pierwszy raz w życiu z sali kinowej. reklamy wcale nie były takie super, odrazu było widać ze to gniot, ja niestety zostałem „zmuszony” przez moja partnerkę ale straty nie było bo bilety mieliśmy w gratisie, no może oprócz tych 10 minut. podsumowując GNIOT GNIOT GNIOT!!!!

ocenił(a) film na 1
_alex_2

zabawniejszy niż Osioł ?????????????????????? co to ma być widziałem to gówno

raffib95

żal mi tego filmu.

u nas na sali wszyscy celowali w siebie popcornem i tyle było zabawy... ;)

eeee_e

Bajka straszna. Poszłam na to z przyjaciółką, ponieważ nic nie leciało. Poza tym miałam nadzieję, że to będzie jak np. Czerwony kapturek prawdziwa historia. Wysiedziałam do końca, lecz było to tak nudne, że rzucałyśmy swoimi butami po sali kinowej. Miałyśmy miejsca w ostatnim rzędzie i nikogo nie było.;D

vipmonika

buhahaha vipmonika i ty masz dzieci?! chyba powinnaś WRÓCIĆ do szkoły bo z ortografią to u ciebie nie najlepiej.

ocenił(a) film na 1
LBPY90Q

bujaj wrotki,
nie masz ciekawszych rzeczy do roboty, niz pociskac ludziom za ortografy ??

ocenił(a) film na 2
vipmonika

najgorszy film (bajka) jaki widziałam. niestety też musiałam wysiedzieć do
końca ze względu na siostrę. całe szczęście bilety za darmo. jakbym miała
zapłacić za te gówno 17zł....nawet mojej 7 siostrze się nie podobało.
nikomu tego nie polecam, nawet wrogów mi szkoda!

ocenił(a) film na 1
wronaa

fatalne...coś. nie wie jak to nazwać... mojej 7 - letniej siostrze się podobało, ale jej się podoba każda bajka nawet w power ranger się wciągnęła ;D

ocenił(a) film na 1
CharIotte

coś absolutnie okropnego...
nie polecam zakupu ani oglądania

ocenił(a) film na 3
vipmonika

Myślałem,że fajna komedia w stylu shreka będzie a tu niespodzianka in minus. Sam nie wiem co mnie bardziej denerwowało-brak pomysłu na ten film,czy też dubbing kaleczący uszy. To najgorszy dubbing jaki słyszałem-wogóle ludzie podkładający głos niedopasowani do postaci-i te śmieszne -do bulu-teksty,nie wiadomo czy się śmiać czy płakać-kurde już wiem metoda na ten film jest taka=położyć sie wygodnie na fotelu i zasnąć na około 70 minut.

vipmonika

powiem jedno...
te dno zwane filmem, sprawiało mi prawie fizyczny ból!!!