Prawo zemsty

Law Abiding Citizen
2009
7,8 217 tys. ocen
7,8 10 1 216633
6,5 19 krytyków
Prawo zemsty
powrót do forum filmu Prawo zemsty

Kim on był? Niestety umknął mi ten szczegół...

ocenił(a) film na 9
Piciambeer

z tego co wykminiłem to on sam był przeciez. miał ten tunel i sam wszystko robił.

ocenił(a) film na 10
robczejzi

Dokładnie tak było, zabił współwięźnia by trafić do izolatki z której miał tunel

ocenił(a) film na 9
robczejzi

No to wszystko gra, też doszedłem do wniosku, że współpracownik to był blef, on sam to wszystko zorganizował :)

ocenił(a) film na 3
Piciambeer

Przecież w tym filmie nic się nie trzyma kupy albo tylko jej się trzyma

ocenił(a) film na 9
Sanos

Możesz sprecyzować?

ocenił(a) film na 3
Piciambeer

choćby ta akcja na samym początku filmu gdy Butler przez telefon instruuje Darbiego jak ma uciekać znając jego położenie i wszystkie szczegóły podczas gdy sam siedzi w samochodzie a jak nie siedział to nie zdążyłby do niego wsiąść, w ogóle co to jest za motyw, że koleś robi w XXI wieku podkop pod więzienie federalne (!) i zabija współwięźnia żeby trafić do karceru, ktoś chyba się naoglądał królika Buggsa, śmiech na sali, zapewne co pół godziny ktoś sprawdzał czy on jest w tym karcerze i czy nie roztrzaskuje sobie głowy o mur żeby trafić do skrzydła szpitalnego i co jego w tym karcerze nie było ale klawisz stwierdził, że luz tym głupot jest mnóstwo punkty za role Butlera i fajną oprawę muzyczno-zdjęciową

ocenił(a) film na 9
Sanos

to jest film nie oparty na faktach wiec troche wyobrazni:)

ocenił(a) film na 3
koRba1910

Właśnie trochę wyobraźni lub wiedzy

ocenił(a) film na 9
Sanos

o wiedze to ty nie boj zaby:)dobrze ze film ma ocene 7.9 i twoja ocena 3/10 mozesz se wsadzic w kieszen i isc na spacer :)