j.w.
Tylko za nazwisko reżysera dałem 6/10.
Shambler - bardzo dobre wręcz zjedliwe. Cam Camem a film filmem - kiepsko za fabułę, scenariusz, grę aktorów - k.l.a.p.a. Jedynie efekty w pytkę ;-)
Pozdrawiam.
Za nazwisko reżysera 6/10 wtf????
Patrz na film nie na nazwisko bo tu na filmwebie to macie dziwne kryteria oceny .
Ja dałem 8 po pierwszym obejrzeniu za efekty i pozostawienie niewyjaśnionych wątków bo takie lubie .
Zawsze ocene daję po pierwszym obejrzeniu , gdybym miał da wać po 2 czy 3cim to dał bym 6/10 za
sponiewieranie sj , i za głupoty rodzące pytania np
-Czemu alien taki duży wyszedł z inżyniera troche go zmiejszyć i nie było by głupich pytań
Czemu ten flet czemu zamiast prostego nie wziąść do filmu fletu picoolo oba są ge jowskie ale picoollo pasuje do wizerunku statków kosmicznych
CIESZY MNIE TYLKO JEDNO ŻE R SCOTT NIE WYBIŁ POŁOWY POPULACI OGLĄDAJĄCEJ PROMETEUSZA A MÓGŁ TO ZROBIĆ W PROSTY SPOSÓB WYSTARCZYŁO BY :
---Gdyby inżynier na tym flecie zagrał mery ma małego baranka ---
ALE NA SZCZEŚCIE REŻYSER OSZCZĘDZIŁ ZIEMIAN
1.Dlaczego zimia jest okrągła ?
2.czemu inżynierowie używają jajek tenga lub też gotowanych na miękko do sterowania statkiem?
3.czy ich statek to miedzygwiezdna cukiernia sprzedająca obważanki ?
4. ile trzeba być na słońcu zeby opalić się na niebiesko?
5.Czemu nie użyto do odpalenia iphona 16-tki , albo chociaż gitary elektrycznej tylko jakiś flet z bambusa ?
6.Jak David odpalił statek skoro trzeba zagrać na flecie a on nie miał w co nabrac powietrza ?
7.Czy podany prze Davida szampan smakował jakoś inaczej ?
8.Ile Sprzętu audio pan meduza wpierdzilił zeby tak urosnąć ?
9.Czy na statku jest automapa z gps czy tylko mapy google ?
10.Jak jest wsteczny w tym statku inżynnierów ?
1 Ziemia nie jest okrągła, okazało sie że Kopernik była kobietą i sie myliła. Nasa też ścieme wali, wcale nie wylądowali na księżycu, jedynie jaka teoria nam pozostała to z czasów panowania Faraona czyli, ziemia jest płaska i oparta na krokodylach.
2 Bo tradycyjna kierownica jest za mało skomplikowana, dla tak zawansowanej cywilizacji.
3 Tak, tylko że trzeba mieć diamentowe zęby by sie w nie przegryźć, jednym z dodawanych składników jest włókno węglowe.
4 W konstelacji Nebula jest słonce które świeci na niebiesko, to ostatnimi czasy najpopularniejsze miejsce wypoczynku inżynierów, nie dziwi chyba nikogo, ostatnia między galaktyczna moda opalenizny na "Avatara"
5 W roku 2054 wstrzymano produkcje iphona 13. Firma apple została zamknięta. Powodem zamknięcia było, uzywanie niestosownego materiału do budowy telefonu jakim jest azbestos.
6 Nie nabrał powietrza, on zwyczajnie zawrzał.
7 Tak, zawierał olej syntetyczny 5W-40
8 Dokładnie tyle, ile potrzeba by odegrać cztery pory roku Chopin'a, w wersji cyfrowej.
9 Tak mapy z google, obrazy powierzchni I.SO z homika i neostrade.
10 To nie jest wsteczny tylko odwrotny-przeciwkierunkowy.