Ideologia komunistyczna wprawdzie już nam nie grozi, jednak ideologia narodowego socjalizmu, którą reprezentuje 25-30% głosujących obywateli naszego kraju już jak najbardziej. Zwolennikom ideologicznego nawracania innych przymusem, czyli sympatyków partii takich jak PiS, SP, NP, NOP, LPR, PPP, może ten obraz da trochę do myślenia.
Pozostałym zaś, którzy na wybory nie chodzą, bo uważają że "nie ma na kogo głosować" uświadomi to, że jednak warto wybrać mniejsze zło. W przeciwnym wypadku, przy obojętności "normalnych", do władzy może dojść radykalizm. A powtórka z rozrywki zawsze jest możliwa. Nie myślmy, że to co złe jest już na zawsze za nami.
"jednak ideologia narodowego socjalizmu, którą reprezentuje 25-30% głosujących obywateli naszego kraju już jak najbardziej."
Widzę,że ty też jesteś świetnym przykładem tego,co z ludźmi robi ideologia.
Ponieważ ulegasz "ideologi" ugrupowaniom innych partii. Ideologię specjalnie wziąłem w cudzysłów,bo mam na myśli propagandę.
PiS w następnych wyborach prawdopodobnie wygra wybory i nawet ta propaganda lewicy (narodowy socjalizm to PiS) Na nic się zda.
W sumie PiS to lewica gospodarcza,ale już są mocno prawicowi jeżeli chodzi o sprawy społeczne.
Żaden NS nam nie grozi,a na pewno już nie w takiej jak to kreują media,a później polityczni laicy. (w tym przypadku ty)
P.S Nie jestem sympatykiem PiS-u.
Heh, a więc potwierdziłeś moje przypuszczenia. Brakiem argumentów merytorycznych, a w ich zastępstwie personalnym prostackim atakiem zupełnie nieskutecznie forsujesz swoje wybujałe teorie. Każdy narodowy socjalista jak ty przeciwników swojej ideologii określa mianem "lewicy" czy "lewaków", a na końcu często dodaje, że wcale pisiorem nie jest. Z góry zaznaczam, że w takim przypadku nie będę dłużej dyskutować z marnym anonimowym i agresywnym propagandzistą narodowym.
"a w ich zastępstwie personalnym prostackim atakiem zupełnie nieskutecznie forsujesz swoje wybujałe teorie."
To zrobiłeś ty zakładając ten temat :)
Każdy narodowy socjalista jak ty przeciwników swojej ideologii określa mianem "lewicy" czy "lewaków"
Socjalizmem gardzę,a o moich poglądach wiesz tyle ile o polityce czyli masz zerowe pojęcie. Socjalizm to lewica,ale nie posądzałbym cię o tą wiedzę :)
:a końcu często dodaje, że wcale pisiorem nie jest."
Bo nie jestem,ale nie lubię jak ktoś piszę o propagandzie i sam ją tworzy to hipokryzja :). Zresztą jestem za innym ugrupowaniem,ale musiałbyś wyjść poza schemat pewien schemat 'myśleniowy.'
no i następny delikwent naćpał się "wyborczej".
Chłopie ratuj się i idż na odwyk.
Pozdrawiam serdecznie