Niestety. 4/10. Lubie taką tematykę, ale ten film to nędza. Jak sie skończył, to sie cieszyłem że już koniec :)
Niektóre sceny i dialogi płytkie i obrzydliwie nudne. Nie ratuje ich nawet przykrywka przesłania jakie niosą ze sobą. Filmowe wilki jakieś takie zupełnie jakby wycieli je z horroru o wilkach z mega zajobem :)
Jestem zawiedziony... przewidywałem, że poleci co najmniej 7 za the grey. Źle przewidziałem.
Obejrzyjcie i sami oceńcie.
nędza, gniot, zajobem...... skąd tyle pieniaczy na filmwebie ......... z tym zjawiskiem kojarzy mi się tylko " trolololo "
no i to jest twoja ocena.... film nie jest zły. Pomijać zachowanie wilków.ale o to chodziło i jest ok .
O co chodziło Twoim zdaniem ? Aby z filmu powstała pseudo ambitna komedia ? Żeby wilki miały super moce, a na końcu przywódca wilków stanął do walki z Nelsonem niczym Rocky Balboa na ringu ? I proszę nie ciągnijmy tej dyskusji dalej bo żarty żartami, ale to nie ma sensu. Jeśli do Ciebie ten film przemówił swoją głupota to się ciesz, a mi pozwól na to by takie głupoty do mnie nie docierały.
zgadzam się. Dialogi, scenariusz siłujące się na poważny dramat, postacie płaskie jak naleśniki, realizm fabuły wkracza w sferę science-fiction. Ogólnie film do obejrzenia raz i zapomnienia. Z tej tematyki dobrym filmem jest http://www.filmweb.pl/film/Lekcja+przetrwania-1997-96