Film bardzo rewelacyjny! Warty obejrzenia, ciągle zastanawiałam się, co będzie dalej i cały czas
myślałam jak się to zakończy, czy coś ich uratuje? Jakiś helikopter lub znajdą gdzieś pomoc..
Jednak może i końcówka była najgorsza w tym filmie, ponieważ załamało mnie to, że on został jako
sam do tego musiał się zmierzyć z Alphą, w dodatku nie pokazali końca, tylko po napisach jakiś
urywek który mało co podpowiedział, można było dostrzec tylko ciężko oddychającego wilka, no i
Liama Neeson'a leżącego na nim, nie wiadomo czy przeżył, czy co. :// Do dzisiaj jeszcze to nie daje
mi spokoju i wciąż mnie ciekawi. Ale film bardzo trzymający w napięciu, szkoda mi wszystkich ludzi
co zginęli. Polecam każdemu film, a na końcówce się wzruszyłam i popłakałam. Heh. Polecam:)
Rozśmieszył mnie początek filmu ,który jako żywo przypominał mi scenę z kina w Wakacjach Jasia Fasoli. No po prostu identyko!
Potem lepiej ,ale sporo dluzyzn i niektóre sceny niepoważne. Wiersz Ojca trochę smieszyl po kolejnym cytowaniu go ,a szczególnie smieszylo leżenie obok lubej która ciągle powtarza to samo. Zakończenie całkiem całkiem ,chociaz mogli wiecej pokazać. Generalnie film sredni. Nie wiem czy do niego wróce. Komputerowe wilki przypominamy te ze starych filmów o wilkolakach typu Skowyt. Motyw z,robieniem kroku przez omege wyszedl normalnie Monty pythonowski. W sumie nie sadzilem ,ze tak surowo go ocenie ostatecznie ale jak tak myślę to przypominam sobie kolejne smieszne motywy. Doslownie smieszne. A to chyba źle.