Przetrwanie

The Grey
2011
6,4 65 tys. ocen
6,4 10 1 65303
5,9 18 krytyków
Przetrwanie
powrót do forum filmu Przetrwanie

Tylko zakończenie ni w du.....ę ni w oko...... domyślaj się, czy zginął.....A tak to ciekawy :)

ocenił(a) film na 2
kasia6969

Wydawałoby się, że otwarte zakończenie stanowi jakiś drobny plus dla tego filmu (mówię to z pewnym przekąsem, ponieważ podsumowując fakty dobrze wiadomo jaki historia ma finał ;P).

kasia6969

Można się i domyślać ,ale lepiej wywnioskować ze sceny po skończonej walce ,która jest po napisach ;]

kasia6969

http://www.youtube.com/watch?v=b6Oeh2BD7UA

ocenił(a) film na 9
master20robi26

po tym co napisałeś czekałam przez całe napisy, a jednak nie było sceny z twojego linku...

ocenił(a) film na 10
CukierkowaLala

była, jak najbardziej... no chyba że nie masz oryginału...

ocenił(a) film na 9
kasia6969

no jestem przekonana, że zginął biorąc pod uwagę liczbę wilków ja jego z 4 buteleczkami między palcami...

ocenił(a) film na 9
CukierkowaLala

Nie chodzi tu o ilość wilków tylko o to że jeśli by wygrał zabiłby ich przywódcę (samca alfa) i reszta wilków bardzo by się go bała i darzyła wielkim szacunkiem, co skukowało by puszczeniem go żywego.

ocenił(a) film na 9
Thrasher_09

czyli jak myślisz wygrał czy nie ?

ocenił(a) film na 9
CukierkowaLala

Słysząc ostatnie słowa poezji ojca gł. bohatera można wywnioskować że zginął. Prawdziwy bohater powinien umrzeć (tak uważa się w Japonii). A jeśli by przeżył to albo stało by się to co opisałem wyżej albo jak było mówione w filmie, wilki poczuły by chęć zemsty. Czy przeżył? reżyser i ja uważają że nie ;)

ocenił(a) film na 9
Thrasher_09

też tak sądzę :) w każdym razie dziękuję :)

ocenił(a) film na 10
Thrasher_09

ty może tak, ale reżyser pokazuje tylko, że zabił alfę, a dalszego ciągu nie rozwija

ocenił(a) film na 10
Thrasher_09

dziwny wniosek...

użytkownik usunięty
kasia6969

i po co spojlerujesz? prosił Cię kto?

ocenił(a) film na 7
kasia6969

Obejrzyj do końca napisy. Tam jest jeszcze jedna bardzo krótka scena, która może Ci pomóc w ocenie :)