Też macie takie odczucie że jego bohater ukazany był jako samiec alfa swojej watahy???
Dokładnie, jest to szczególnie zauważalne kiedy tuż po buncie watahy przeciwko samcowi alfa Diaz postanawia sprzeciwić się przywódcy swojej 'watahy'
nie wiem czemu TVN nie pokazał końcowej sceny po napisach, została wycięta. Z tego co pamiętam to jest pokazany ledwo zipiący wilk.
No właśnie tak brakowało mi czegoś na koniec i czekałem do końca napisów ale nic nie było... Ottaway przeżył? Bez tej końcówki film jakiś taki niepełny. Nie żeby musiało być wszystko na tacy pokazane ale prawie w tym filmie byłoby to na miejscu (może choć trochę by go ratowało)...
{SPOILER} Ok. Znalazłem. Nic końcówka nie zmienia... Wilk oddycha a Ottaway leży na nim... Nic to nie tłumaczy i raczej scena pokazuje że była zażarta walka ale to wilk przeżył...
Jak to nic nie pokazuje??? Skoro Ottway leży głową na nim to znaczy że zranił go śmiertelnie i może odpuścić dobicie go
Tak. Samiec alfa ocalałych. Chociaż jeden nie bardzo chciał mu się podporządkować. Ale w końcu i tak uległ. Co do filmu, to trochę więcej oczekiwałam po nim... Ale nie był najgorszy.