Przetrwanie

The Grey
2011
6,4 65 tys. ocen
6,4 10 1 65303
5,9 18 krytyków
Przetrwanie
powrót do forum filmu Przetrwanie

Też macie takie odczucie że jego bohater ukazany był jako samiec alfa swojej watahy???

ocenił(a) film na 7
juchacz17

Też. Samiec Alfa watahy ludzi kontra wataha wilków.

BluRay2012

Dokładnie, ta epicka scena co Alfa wilków chce sie zmierzyć z Ottwayem

juchacz17

Dokładnie, jest to szczególnie zauważalne kiedy tuż po buncie watahy przeciwko samcowi alfa Diaz postanawia sprzeciwić się przywódcy swojej 'watahy'

ocenił(a) film na 8
juchacz17

nie wiem czemu TVN nie pokazał końcowej sceny po napisach, została wycięta. Z tego co pamiętam to jest pokazany ledwo zipiący wilk.

Spayky_2

Tak z głową Ottwaya na brzuchu wilka

ocenił(a) film na 6
Spayky_2

No właśnie tak brakowało mi czegoś na koniec i czekałem do końca napisów ale nic nie było... Ottaway przeżył? Bez tej końcówki film jakiś taki niepełny. Nie żeby musiało być wszystko na tacy pokazane ale prawie w tym filmie byłoby to na miejscu (może choć trochę by go ratowało)...

ocenił(a) film na 6
TYGRYSEX_filmweb

{SPOILER} Ok. Znalazłem. Nic końcówka nie zmienia... Wilk oddycha a Ottaway leży na nim... Nic to nie tłumaczy i raczej scena pokazuje że była zażarta walka ale to wilk przeżył...

TYGRYSEX_filmweb

Jak to nic nie pokazuje??? Skoro Ottway leży głową na nim to znaczy że zranił go śmiertelnie i może odpuścić dobicie go

ocenił(a) film na 6
juchacz17

Tak. Samiec alfa ocalałych. Chociaż jeden nie bardzo chciał mu się podporządkować. Ale w końcu i tak uległ. Co do filmu, to trochę więcej oczekiwałam po nim... Ale nie był najgorszy.

ocenił(a) film na 7
juchacz17

Dokładnie tak. Trafne porównanie.