Przetrwanie

The Grey
2011
6,4 65 tys. ocen
6,4 10 1 65303
5,9 18 krytyków
Przetrwanie
powrót do forum filmu Przetrwanie
bubble_factory

tak, tak właśnie dzikich wilków, a film wogóle został oparty na faktach, w dodatku faktach autentycznych :)

harey

... a na końcu wszystkich pożre Yeti.

piotr_stankiewicz

A potem przegonią go dzikie dziki.

ocenił(a) film na 5
TenDrugiGanjalf

A dziki zjedzą głodni, głodujący kanibale.

harey

Hehe fakty autentyczne.

harey

A potem zagryzie ich stado dzikich niedźwiedzi.

Po pierwsze- "Dzikie wilki"..? Wilki z reguły są.. Dzikie oO'.
Po drugie- tylko wygłodniałe stado z braku zwierzyny łownej mogłoby zapolować w ostateczności na ludzi. Choć to i tak mało prawdopodobne, wilki nie zbliżają się do ludzi, bo się ich boją. Kolejny film z serii "Frozen" i "Wolf town" . Szkoda czasu.

Syenne

Przez kilka lat mieszkałem w Kazachstanie. Przypadki, kiedy człowiek został w stepie zaatakowany przez wilka samotnika są znane.

bubble_factory

Po rekinach, piraniach, lwach, krokodylach, anakondach itp. czas na grupę zorganizowaną pod przewodnictwem wilka alfy. Jednak nawet te głodne bestie nie mają szans z głównym bohaterem! Miejmy nadzieję, że nie wszyscy zostaną zjedzeni.

EleanorRigby

Myślę, że ten jest daleki od takich głupawych filmów jak "Pirania 3D"

ocenił(a) film na 3
Euhenia_filmweb

Aja myślę, że Liam Neeson dość znacznie obniżył loty i boję się, że niedługo zobaczę go w jakiejś produkcji kategorii B... Szkoda by było.

bubble_factory

Wilki atakujące człowieka, do tego dorosłego, do tego mężczyznę, to absolutny margines ich zachowań.

Motorcycle_Boy

Mimo odejścia od faktów film zapowiada się ciekawe, osobiście czekam i mam zamiar obejrzeć.
Ale nadal śmieszy mnie sformułowanie "dzikie wilki". To tak, jakby napisać "dzikie dziki".

Motorcycle_Boy

Margines czy nie, jest to jednak fakt.

bubble_factory

a dzikie trolle??? dlaczego nikt nie wspomniał o dzikich trollach? one też mogą kogoż zeżreć! w trailerze bardzo podobało mi się inteligentne spojrzenie dzikiego wilka (choć fakt, to jedne z najinteligentniejszych zwierząt) oraz ślad jego dzikiej łapy na dzikim śniegu, który wypełniał się kałużą dzikiej krwi. dzikie, głębokie przesłanie.

Haiku_2

To będzie z pewnością dziki film!

ocenił(a) film na 6
bubble_factory

Chyab słusznie zauważyłeś/ łaś ten bezszens.
Dzikie wilki- tak napisali, jakby to była gatunek udomowionego od wiekow zwierzęcia, które nagle wyrało sie na wolnośc i podległo zdziczeniu. Az nie wiem jak to skomentować.

użytkownik usunięty
bubble_factory

Pozostaje nadzieja, ze we wlasciwym momencie pojawi sie stado udomowionych wilkow.

ocenił(a) film na 7

Albo łowcy dzikich wilków.

ocenił(a) film na 6
bubble_factory

szkoda wilków

zielonozielony

Hah. Bądź co bądź, zgadzam się.
Dzikie wilki vs udomowione wilki