tak, tak właśnie dzikich wilków, a film wogóle został oparty na faktach, w dodatku faktach autentycznych :)
A potem zagryzie ich stado dzikich niedźwiedzi.
Po pierwsze- "Dzikie wilki"..? Wilki z reguły są.. Dzikie oO'.
Po drugie- tylko wygłodniałe stado z braku zwierzyny łownej mogłoby zapolować w ostateczności na ludzi. Choć to i tak mało prawdopodobne, wilki nie zbliżają się do ludzi, bo się ich boją. Kolejny film z serii "Frozen" i "Wolf town" . Szkoda czasu.
Przez kilka lat mieszkałem w Kazachstanie. Przypadki, kiedy człowiek został w stepie zaatakowany przez wilka samotnika są znane.
Po rekinach, piraniach, lwach, krokodylach, anakondach itp. czas na grupę zorganizowaną pod przewodnictwem wilka alfy. Jednak nawet te głodne bestie nie mają szans z głównym bohaterem! Miejmy nadzieję, że nie wszyscy zostaną zjedzeni.
Aja myślę, że Liam Neeson dość znacznie obniżył loty i boję się, że niedługo zobaczę go w jakiejś produkcji kategorii B... Szkoda by było.
Wilki atakujące człowieka, do tego dorosłego, do tego mężczyznę, to absolutny margines ich zachowań.
Mimo odejścia od faktów film zapowiada się ciekawe, osobiście czekam i mam zamiar obejrzeć.
Ale nadal śmieszy mnie sformułowanie "dzikie wilki". To tak, jakby napisać "dzikie dziki".
a dzikie trolle??? dlaczego nikt nie wspomniał o dzikich trollach? one też mogą kogoż zeżreć! w trailerze bardzo podobało mi się inteligentne spojrzenie dzikiego wilka (choć fakt, to jedne z najinteligentniejszych zwierząt) oraz ślad jego dzikiej łapy na dzikim śniegu, który wypełniał się kałużą dzikiej krwi. dzikie, głębokie przesłanie.
Chyab słusznie zauważyłeś/ łaś ten bezszens.
Dzikie wilki- tak napisali, jakby to była gatunek udomowionego od wiekow zwierzęcia, które nagle wyrało sie na wolnośc i podległo zdziczeniu. Az nie wiem jak to skomentować.
Pozostaje nadzieja, ze we wlasciwym momencie pojawi sie stado udomowionych wilkow.