Przygody Robin Hooda

The Adventures of Robin Hood
1938
7,3 2,6 tys. ocen
7,3 10 1 2581
7,0 11 krytyków
Przygody Robin Hooda
powrót do forum filmu Przygody Robin Hooda

To jedyna część o Robin Hoodzie jaką widziałem, i wątpię żeby reszta choćby trochę jej dorównywała. I chyba najlepszy przygodowy jaki widziałem(nawet od Poszukiwaczy zagubionej arki) Polecam

użytkownik usunięty
tomasz_user

Polecam:
http://www.filmweb.pl/Robin.Hood.Tv

ocenił(a) film na 10
tomasz_user

Zgadzam się całkowicie Tomaszu. To jest genialna produkcja. :)

tomasz_user

Naprawdę nie musisz oglądać innych części, podobnie jak ta w swoich czasach tak i pozostałe są nijakie, każda na swój sposób, natomiast jeśli słowo przygoda ma być odzwierciedleniem twoich wrażeń filmowych związanych z tym dziełem to myślę że podróż do najbliższego kompleksu leśnego dostarczy większych zdecydowanie doznań niż panowie w rajtuzach nawet jeśli wśród nich był Errol Leslie Flynn

salem100

Nie pisz bzdur, "Robin z Sherwood" to arcydzieło.

Lecho1523

Czy myślisz że każdy meloman równie mocno pokocha XVIII w. arcydzieło Mozarta Requiem jak dla wielu arcydzieło XX w. Closer Joy Division, liczy się to co sam widziałeś, słyszałeś i poczułeś. 100 krytyków może mi powiedzieć że 8,5 Felliniego było jego najlepszym filmem a dla mnie będzie to np. La Strada co z tego wynika nic po prostu de gustibus non disputandum a w tym mieści się również możliwość wyrażenia mojej opinii nawet jeśli zaburza ona twoje poczucie wartości ustalonych kanonów filmowych