7,6 11 tys. ocen
7,6 10 1 11350
7,0 4 krytyków
Przygody psa Balto
powrót do forum filmu Przygody psa Balto

Czy ma ktoś ten film z lektorem. Jeśli ktoś by miał to bardzo bym prosiła żeby przesał mi na mój email GagaGG@wp.pl. Bardzo chętnie się wymienie za inny film. Uprzejmie prosze o odpowiedź :)
Pozdrawiam :)

gaba_5

Ja mam pierwszą część. Jeśłi ktoś ma drugą i trzecią to chętnie się wymienię.

kk102

Cześć!
Wcześniej się pomyliłam i wysłałam nie z mojego nicku. Chciałabym się wymienić ale nie mam żadnej części Balto, ale mogę się wymienić za inny film lub bajkę :)
Pozdro!

gaba_5

Czy nadal ktoś z Was ma tą bajkę...?? Bo mnie bardzo na niej zależy.. jeżeli moglibyśce ją jakoś udostępnić to bardzo proszę o kontakt ukulele20@onet.eu

ukulele20

Cześć! Jakby ktoś ma tą bajkę (najlepiej wszystkie 3 części) to bardzo proszę o kontakt ania_kuczynska_13@wp.pl.

kk102

witam!
widzę, że dyskusja na temat Balto to już przeszłość ale ja a właściwie moja córcia dziś dopiero odkryła Balto więc pozwolę sobie zapytać czy wymiana jest aktualna mamy trzecią część Wicher zmian a szukamy I i II . jakoś nigdzie nie jest już osiągalny. pozdrawiam

gaba_5

ja mam tą bajkę, tylko w wersji z lektorem 7168172(jak coś to piszcie na weekendzie)

H_M__Murdock

Witam,ma może ktoś do odsprzedania bajkę Balto 1 i 2 od roku już je poszukuję tylko nie mogę nigdzie znaleśc.Jak co to proszę o kontakt na moje gg 7200866.Bardzo bym była wdzięczna

patrysza4

Wpisz w google - ze znakiem cudzysłowu! - "Balto (1995) - Simon Wells ; Dubbing PL.avi"
Są tam wszystkie trzy części z polskim dubbingiem (tak, NIE z lektorem!).