8,3 708 tys. ocen
8,3 10 1 708110
9,2 84 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Właśnie zakupiłem widzianą jako pierwszą, wersję vhs z filmem
"Pulp Fiction". czyta Tomek Knapik i wiecie co? To chyba najlepiej przeczytany film przez Knapika, dorównuje temu tylko czytanie "Wściekłych psów", przez tego samego pana.

Pan_Nawrocki

Ja nie preferuje filmów z lektorem, polecam uczyć się angielskiego i samemu ogarniać teksty dodatkowo mieć napisy i ogaraniac z nimi film!

ocenił(a) film na 10
DziadziaMET

Po częsci masz racje, ze lepiej ogladac film bez lektora chocby z napisami, lecz czasem lektor, badz w niektorcyh produkcjach dubbing, ma swoje plusy.

użytkownik usunięty
slash5

Ja teoretycznie oglądam każdy film z lektorem :) Chyba, że jakaś nowość to napisy :)

ocenił(a) film na 9
DziadziaMET

Oglądanie filmów z lektorem ma swój klimat, jak wiadomo, ta opcja tłumaczenia przyjęła się tylko w Europie-wschodzniej. W wypadku tłumaczenia odczytanego przez Pana Knapika ma to swoje uroki, pasuje idealnie.
"Pulp Fiction" to specyficzny film, który kultowy jest właśnie dzięki dialogom :)

ocenił(a) film na 10
Pan_Nawrocki

Oj tak, Knapik świetnie czyta filmy, a Tarantino zwłaszcza. Pamiętam, kiedy oglądałem po raz pierwszy VHS z tym tłumaczeniem - miazga.

ocenił(a) film na 10
Thommy

Knapik wymiata, posiadam ta wersje i jest bezcenzuralna, rozni sie troszke od tej ktora mozemy zadobyc na plytach badz obejrzec w tv. jakby ktos byl zainteresowany to 8110044 moge udostepnic

użytkownik usunięty
luck88

Lepszy jest Janusz Kozioł, mam tą wersję na VHS nagrywaną dawno temu z Canal+.

Napisy czasem wcale nie pomagają w nauce, bo co jeśli tekst jest słabo przetłumaczony?

ocenił(a) film na 10

Hey, mam prośbę odnośnie tego wydania, czy mógłbyś się skontaktować na nr gg: 16287458