Niestety ten film mi się nie podobał ! Wiem że to klasyka ale trudno daję 2/10
Uspokój się koleś. Jak ci się nie podoba to OK, nikt cię nie zabije ale nie pisz takich bzdur bo razisz fanów (w tym mnie).
Zostałem zmuszony przez ciebie do wystawienia negatywnej oceny temu filmowi. To kara za twoje chamstwo.
Chamstwem operujesz ty i tylko ty, a to co powiedział o tobie pionas666 to prawda. I nie rób z siebie pokrzywdzonego dziecka co? "Zostałem zmuszony" whahaha ty naprawde nie wiesz co piszesz
Pulp Fiction na pewno nie zasługuje na tak niską ocenę.
Takie oceny powinny być zarezerwowane dla fatalnie nakręconych, źle zmontowanych koszmarnych gniotów.
Nawet jeżeli wynudziłbym się na Pulp Fiction to minimalna wiedza o filmach nie pozwoliła by mi wystawić oceny poniżej 5.
Cóż też nie mam wysokiego mniemania o tym filmie... 2,5h straty czasu, zaledwie fragmenty ciekawe, a tak przydługi i na pewno nie rewelacyjny... byłoby super gdyby p.Tarantino przyspieszył w nim trochę obroty :) może dałoby się wtedy bez znudzenia oglądać.
przecież dialogi u Tarantino to majstersztyk, oglądając nawet 2,5 godzinny film z samą gadką człowiek się nie nudzi. Jedyny tego typu fenomen, z którym spotkałem się wcześniej, to ,,12 gniewnych ludzi"
jesteś po prostu za głupi żeby zrozumieć ten film - to nie jest film gangsterski jak tu błędnie podają - ciężko konkretnie wskazać jaki to gatunek, ale wyolbrzymia on w dużym stopniu glupotę amerykanów itd.
Jest to jeden z najlepszych filmów w dziejach kina
dokladnie! ja ten film kocham. za pierwszym razem faktycznie sie nudzilem i wylaczylem po godzinie ale mialem wtedy z 14 lat :D
teraz ogladam raz po razie. Swietny!
Odpieprzcie się od Supernatural - ten pan krytykował też Ojca Chrzestnego, to prawdopodobnie jakiś wyjątkowo marny troll :P
Ahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahha hahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahah ahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahaha hahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahah hahahahahah
dokładnie;)
` kolega sie źle na mnie popatrzył... foch.. ide na chate, włącze filmweba i powystawiam pare słabych ocen dla picu, zeby kogoś w** zdenerwowac...
haaahhaa:D
Jesteś nie liczną osobą, która podała trafiający do mnie argument, na temat tego iż Pulp Fiction mu się nie podobał.
Oby tak dalej.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że wkońcu Ci się spodoba.
dla mnie byl nudny przez watek z Brucem Willisem jakby do konca filmu Tarantino pociagnal watek z Travolta bylby znakomity
No i co chwalisz się czy żalisz że jesteś taki głupi ? Oceniłeś tak i już nie musisz się nam chwalić swoją inteligencją.
W 1995 roku to byl hit... Sam scenariusz nie byl moze perelka... ale sposob w jak film zmontowano, czyli koncowy rezultat to mistrzostwo swiata. Nie jestem fanem Tarantino, ale przyznam szczerze, ze rzucil mnie na kolana tym filmem...