Radio na fali

The Boat That Rocked
2009
7,5 34 tys. ocen
7,5 10 1 33943
7,0 20 krytyków
Radio na fali
powrót do forum filmu Radio na fali

To jest wlasnie muzyka!! :D Oddalabym wszystko zeby zyc w czasach wlasnie takiej muzyki. Dlaczego wszedzie puszczaja tylko ta komerche a dobrego rocka jest tak malo? Wydaje mi sie ze czasy wspanialej muzyki juz minely a nam pozostaje tylko powracac do utworow sprzed 40 lat i dbac o to aby nie zostaly zapomniane ;)

ocenił(a) film na 9
klaudia_656

Zgadzam się! Takiej muzyki już się niestety nie tworzy. Tego pozytywnego rock'n'dolla już nie ma. Uwielbiam ten film za tę wspaniałą atmosferę tamtych czasów, gdy taką radość dawała ludziom muzyka. Też chciałabym żyć w tamtych czasach, i też w Wielkiej Brytanii ;)

agatkapb

Nie, no troszkę się jeszcze tworzy:) Tylko, że się nie puszcza w mtv, zetce i w czymś tam jeszcze. Tak samo, jak nie smaży się schabowych w McDonaldzie - co nie znaczy, że się nie sprzedają gdzie indziej ;)

ocenił(a) film na 7
klaudia_656

Nie do końca się z tobą zgodzę. Jak dla mnie w latach siedemdziesiątych to była komerchą (komercyjna muzyka). Jakby tak nie było zespół The Who nie sprzedawał by tysięcy płyt w tym czasie.
Niestety obecnie producenci muzyczni i muzycy myślą wpierw wyprodukowaniu piosenki która dobrze się sprzeda albo zostanie puszczona w radiu dopiero później os tworzeniu dobrego utworu.

ocenił(a) film na 5
zuziaf

rynek tego chce to się sprzedaje marketing tego chce nie liczą się już w dzisiejszych czasach ideały tylko pieniądz jak dla mnie nie mówię ze jestem lepszy gdyby mi za coś płacili sam bym to robił co do filmu ciekawy ale nie aż tak porażający

ocenił(a) film na 9
klaudia_656

'i za to z Toba wypije. ;)

rock & roll !!