4,9 33 tys. ocen
4,9 10 1 32770
3,5 11 krytyków
Randka w ciemno
powrót do forum filmu Randka w ciemno

Doradźcie..
Chciałabym iść na kołysankę, ale mój Luby nie chce iść na - cytuje - "rodzine adamsów".
On zaś wolałby obejrzeć "randkę w ciemno", ale mnie ten film po obejrzeniu trailera odraża...
tak więc nie pozostało mi tylko się was poradzić..
waszym zdaniem który lepszy?

anetan91

Oglądałam randkę w ciemno i na prawdę nie jest to taki pusty film na jaki pozornie być może wygląda. Na walentynki jak najbardziej pasuje.

ocenił(a) film na 1
anetan91

idz na kołysankę randka w ciemno to nudny usypiający film ja z moją dziewczyną prawie nie usneliśmy

Lionsgate

Na randce w ciemno już byłam i mi się ogólnie podobało;) Ale na Kołysanke też postaram się pójść.

anetan91

Najlepszy kompromis, to wybranie filmu, który żadnemu z was nie pasuje. Idźcie na Autora Widmo

ocenił(a) film na 6
moooras

ja na polskie komediowe badziewie NIGDY do kina nie pójdę. Nawet gdyby to było jakies arcydzieło. Idźcie na coś innego.

anetan91

Byłam na obu, lepsza Kołysanka, bo zabawna,uśmiałam się bardzo ;) Nie jest to kolejna komedia romantyczna ze szczęśliwym zakończeniem, Generalnie wiadomo, że komedie Machulskiego zawsze są na poziomie i ta nie jest wyjątkiem. Warto obejrzeć- Więckiewicz, Buczkowska, Chabior i ten co grał Księdza - boscy! ;)
Randka w ciemno nienajgrosza, parę razy się zaśmiałam, ale szału nie ma.