4,9 33 tys. ocen
4,9 10 1 32770
3,5 11 krytyków
Randka w ciemno
powrót do forum filmu Randka w ciemno

... ale żygam juz tymi wszystkimi durnymi komediami romantycznymi produkcji polskiej!!! Czy w kazdym filmie musi wystepowac szyc? Gdzie sie nie rusze to widze "najlepsza polska komedia", mija miesiac i kolejne plakaty z "najlepsza polska komedia od czasow lejdis", "komedia tworcow lejdis", "komedia nieprzewidywalna" no jezu idzie oszalec!! czy nie ma juz w polsce normalnych twórców?? Dlaczego tak mało jest "domów złych" czy "palimpsestów"...

Jesoos

"rzygam"

A mnie szkoda Lindy do takiej produkcji, ale cóż. Ja do polskiego kina przywiązany nie jestem, więc płakać nie będę.

Wolę poczekać na nowy film Scorsese, czy Tornatore.

krzychun

Chryste "żygam" już nawet wyrażac się nie potrafię xD Lata studiów na nic xD

Jesoos

Uwaga !! Bronie filmu.. Może i rzeczywiście w ostatnim czasie polska kinematografia nie szczyci się dobrą komedia, no i oczywiście jest na co narzekać. Mimo to należy zwrócić uwagę na fakt iż "Randka w ciemno" to film Maćka Ślesickiego - jeden z najwybitniejszych polskich reżyserów. Jeden z twórców 13 posterunku, gdzie przecież komizm jest nieporównywalny z żadnym innym serialem komediowym. Jestem pewien, że od Maćka możemy naprawdę wiele oczekiwać. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
pudzian75

"Jeden z twórców 13 posterunku, gdzie przecież komizm jest nieporównywalny z żadnym innym serialem komediowym"... Ta rzeczywiście... jak miałem 14 lat to było trochę śmieszne.

ocenił(a) film na 1
pudzian75

No i tak patrze i szukam... i nie mogę tego dojść... Co niby Ślesicki robił w tym filmie?