4,9 33 tys. ocen
4,9 10 1 32771
3,5 11 krytyków
Randka w ciemno
powrót do forum filmu Randka w ciemno

Przeciez ten film to dno! Gra aktorow zalosna,glowna bohaterka potwornie irytujaca,te miny,ten placz...chlip,chlip... Pomijam,ze jej gra to dramat! Jak patrze na ocene 5,6 to sie zastanawiam,czy ogladalismy ten sam film...
Pomysl moze byl dobry ale, jak to czesto w naszych produkcjach bywa ,wykonanie - do d.... !
1/10

ocenił(a) film na 1
CatBlack

Podpisuję się pod tym. Film zrobiony z myślą o gówniarach z gimnazjum. Według mnie ten film to totalne nieporozumienie i najgorszy film polski roku 2010.

peace0

Nie każdy to takie bezguścia jak wy. Jak na polski film to wyszło super.

ocenił(a) film na 1
matteo8282

Przyznaj się, jesteś blisko spokrewniony z którymś z aktorów/reżyserem/scenarzystką, nie widzę innego wytłumaczenia dla wystawienia temu "filmowi" 10/10

CatBlack

Ja również uważam, że ten film to jakis żart albo czysta kalkulacja, wkoncu zostało zareklamowanych chyba z 15 iwestorów, najlepszy był Apart, brylanty za kilkanascie milionow dla kopciuszka i bezguscia, swoja droga kto tą dziewczyne ubiera i robi jej taką kzywdę,a może poprostu uważa, że jej sie juz niczym nie zaszkodzi. Trzeba być albo bardzo młodym, albo niezbyt inteligentnym i mało bystr, by nie dostrzec tandety w tym filmie.

ocenił(a) film na 2
jokris

myśle że na 1 zasługują inne gnioty które są jeszcze bardziej banalne i beznadziejne, więc z czystym sumieniem daje mocną 2. Wygląda na to że każdą komedie romantyczną można rozszyfrować po pierwszych 5 minutach filmu

ocenił(a) film na 4
CatBlack

E tam, po co tyle emocji. "Komedia Romantyczna" miała być i jest.
Biedny Pan Zamachowski gra tam jakby go zmusił kryzys do tego rodzaju fuchy, Linda nadal bezowocnie walczy z szufladą "Psów", Szyc jest świetny mimo, Dereszowska przerysowana... Oj tam oj tam.
Na wieczór z facetem, kieliszkiem wina może być. No bo po cóż innego tworzy się takie "dzieła"?
Dla równowagi psychicznej, obejrzałam później "Lawendowe Wzgórza" i mi się polepszyło... :-D

CatBlack

lol jak widze jak ktoś daje ocene 1/10 to to jest kpina.. Wy chyba nie oglądaliście naprawdę fatalnych filmów. Rozumiem jak ktoś da 4/10 5/10 no ale 1/10 to już przesada . Taki film chyba nie posiadał żadnej fabuły a gra aktorska była na miażdżąco niskim poziomie ! A aż tak żle to chyba nie było , a może dla was jednak..

CatBlack

A najlepiej to nie karmić trolla :D A co do ocen to zgadzam się z onemore :D